Libnet.ro
UNICEF

10:45

NVIDIA Quadro K6000 e cea mai rapida placa video pentru profesionisti

Playtech Playtech,
NVIDIA Quadro K6000 e cea mai rapida placa video pentru profesionisti

NVIDIA Quadro K6000 este cea mai noua placa video a producatorului american dedicata randarilor si lucrului in medii de proiectare. Fara prea multa valva, NVIDIA a lansat cea mai noua placa video din seria Quadro. Bazate pe arhitectura Kepler, ca si placile video din seria 600 si 700, Quadro K6000 este un gigant care-si va justifica prezenta in foarte putine sisteme datorita performantelor din alta liga. Daca nu ma insel, aceasta este prima solutia grafica cu 12GB de memorie ultra . continuă pe Playtech

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle

Cea de a 100-a editie a Turului Frantei, care s-a incheiat duminica la Paris, este a cincea cea mai rapida din istorie, relateaza AFP. in aceasta editie, castigata de britanicul Chris Froome Sky), pluto.

Editia centenara a Turului Frantei, a cincea cea mai rapida din istorie.

Editia centenara a Turului Frantei, incheiata duminica la Paris cu victoria britanicului Chris Froome Sky), este a cincea cea mai rapida din istoria Marii Bucle, transmite Mediafax. In actuala editie a Turului Frantei, plutonul a avut o medie de 40,542 de kilometri la ora, in timp ce in 2012, atunci cand Sky a castigat competitia cu Bradley Wiggins, media a fost de 39,883 de kilometri la ora. Citeste si Cat a castigat echipa Sky in Turul Frantei Recordul de viteza intr-un Tur al Frantei s-a .

Nvidia lanseaza unitatea de procesare vizuala Quadro K6000

Compania Nvidia a lansat unitatea de procesare vizuala Quadro K6000, care poate livra o putere de procesare de cinci ori mai mare in compara and tie cu modelul precedent, Quadro 6000, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Criss Blaziny feat Zhao lanseaza videoclipul piesei Cea mai tare vara

Criss Blaziny a lansat videoclipul Cea mai tare vara, primul single de pe cel mai nou material al sau, Viata de dupa, ce urmeaza sa apara in curand. Pentru aceasta piesa artistul constantean a colaborat cu Zhao. Criss Blaziny a intrat pe piata muzicala in 2002 cand a lansat albumul Bla Bla Bla. Acum ca .

Antrenor de fitness, profesia viitorului. Cum a ajuns Educatia fizica, cea mai cautata facultate a celei mai mari universitati din Ardeal

Cea mai mare concurenta, 4 candidati pe un loc, din cadrul facultatilor celei mai mari universitati din Ardeal, Babes-Bolyai, s-a inregistrat la Educatie Fizica. Dintre facultatile clujene cu concurente mari anii trecuti, singurele care si-au pastrat numarul de candidati si chiar si l-au sporit au fost cele de la Universitatea de Medicina si Farmacie. Specialistii au explicat pentru Adevarul ce se intampla.

Admiterea 2013 la SNSPA. Vezi unde este cea mai mare concurenta pe locuri.

Peste 3000 de candidati s-au inscris la admiterea la studiile universitare de licenta din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA). La nivelul universitatii, concurenta a fost de 5 candidati pe locurile subventionate de la buget. Cea mai mare concurenta s-a inregistrat la Facultatea de Management, cu 12 candidati pe loc, urmata de Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, cu 5 candidati pe loc, Facultatea de Stiinte Politice si Facultatea de Administratie .

ADMITERE 2013. Cea mai cautata specializare la Universitatea Babes-Bolyai.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a strans peste 11. 300 de inscrisi in perioada 15-21 iulie 2013, iar cea mai cautata facultate continua sa fie Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, informeaza Realitatea. net. Candidatii s-au orienta si spre Psihologie si Geografie, specializari care completeaza podiumul celor mai cautate facultati din cele 21 pe care le are institutie clujeana. Cele mai multe candidaturi la invatamant cu frecventa, nivel .

FOTO VIDEO Cea mai inalta cladire din lume se va construi in doar 10 luni. Chinezii sunt ingrijorati

Zilele faimosului Burj Khalifa sunt numarate in varful topului celor mai inalte cladiri din lume. Cu o inaltime de 838 de metri, turnul Sky City din China va fi cu 10 metri mai inalt. Lucrarile de constructie au inceput pe 20 iulie si vor fi finalizate peste doar 10 luni.

Cea mai distractiva reteta: Vezi cum se prepara o omleta fara sa spargi oul (VIDEO)

Omleta poate fi considerata una din cele mai distractive feluri de mancare, din punctul de vedere al modului in care poate fi preparata. Un internaut a publicat pe YouTube un filmulet in care arata cum se poate g.

Cea mai mare TRAGEDIE feroviara din Spania. Cel putin 20 persoane au murit.

Intre 15 si 20 persoane au murit in urma deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostelle, in nord-vestul Spaniei, informeaza Mediafax. Sunt mai multi morti si raniti, a declarat un purtator de cuvant al companiei feroviare Renfe, care nu a putut confirma bilanturile transmise de diferite publicatii Jurnalul El Pais transmitea ca deraierea a provocat 15 morti iar El Mundo transmitea un bilant de 20 morti. Primele imagini transmise de televiziune aratau patru vagoane rasturnate, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )