Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oamenii se pot ineca si dupa ce au fost salvati din apa. Cum e posibil?

Antena3 Antena3,
Oamenii se pot ineca si dupa ce au fost salvati din apa. Cum e posibil?

Inecul pe uscat a ucis, subit, un baiat din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii. Fenomenul este cunoscut cu denumirea de inec pe uscat sau inec. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acord cu exluderea lui Mircea Geoana din PSD, fiind de parere ca este o greseala care poate fi reparata. Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD.

Performantele BVB, in scadere, dupa trei ani din mandatul lui Sobolewski

Din cauza lipsei listarilor, statul nu l-a mai ajutat pe Sobolewski sa primeasca bonusul de performanta cu care era obisnuit Bursa de Valori Bucuresti BVB) a dus-o din rau in mai rau in ultimii trei ani, dupa venirea lui Ludwik Sobolewski, pe postul de director general, dupa cum arata indicatorii de performanta, stabiliti chiar in contractul acestuia. Lichiditatea, profitul operational si cotatia actiunilor BVB au scazut incepand cu 2015, dupa ce, la inceputul mandatului, Sobolewski a avut noroc cu listarile statului Romgaz si Electrica si cu cateva tranzactii semnificative facute de Fondul Proprietatea.

Liviu Dragnea: Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca excluderea din PSD a lui Mircea Geoana a fost o greseala care ar trebui reparata, aratand ca ar fi benefica o colaborare cu partidul condus.

Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

ACTUALIZARE 08:45 Dragnea, despre demisia lui Petre Toba: Este un profesionist, nu este in regula ca a trebuit sa plece Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Petre Toba este un profesionist, si nu este in regula faptul ca a trebuit sa plece din Guvern, aratand ca nu comenteaza demersul DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )