Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Dumitrache, Toyota: Ne asteptam ca piata auto sa creasca cu 5% anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oana Dumitrache, Toyota: Ne asteptam ca piata auto sa creasca cu 5% anul viitor

Toyota Romania, importatorul marcilor japoneze Toyota si Lexus, se asteapta anul acesta ca piata auto sa se mentina la nivelul de anul trecut, 72. 000 de unitati, iar in 2014 sa inregistreze o crestere modesta de 5%, considera Oana Dumitrache, senior. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai proasta veste pentru piata auto: va incheia anul pe scadere

Piata auto a scazut in primele opt luni cu 13,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, desi in lunile iulie si august vanzarile au urcat cu 3,5%, iar perspectiva pentru finalul anului este negativa, cu slabe sanse de redresare in ultimul trimestru,.

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

Piata auto a scazut, in ultimele opt luni, cu 13,2%

Piata auto a scazut, in ultimele opt luni, cu 13,2%, in ciuda faptului ca in lunile iulie si august a fost inregistrata o crestere medie de 3,5%, conform unui comunicat de presa.

Piata auto romaneasca are cea mai buna crestere din Europa

Romania a avut in luna august cea mai puternica crestere din UE a numarului inmatricularilor de autoturisme noi, in urcare cu 25,5% la 6. 300 unitati, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5%, pe fondul recesiunii si somajului record.

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai buna crestere din Europa

Romania a avut in luna august cea mai puternica crestere din Uniunea Europeana UE) a numarului inmatricularilor de autoturisme noi, in urcare cu 25,5% la 6. 300 unitati, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5%, pe fondul recesiunii si somajului record.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )