Libnet.ro
UNICEF

11:45

Obama: Criza din Ucraina poate fi solutionata doar pe cale pasnica

Antena3 Antena3,
Obama: Criza din Ucraina poate fi solutionata doar pe cale pasnica

Criza din Ucraina poate fi solutionata doar pe cale pasnica si in urma eforturilor diplomatice, a declarat, duminica, presedintele american, Barack Obama, inainte de intrevederea cu premierul britanic, David. continuă pe Antena3

Mircea Dusa, cu ocazia intalnirii cu omologul sau german: Situatia de criza din Ucraina trebuie rezolvata pe calea diplomatica si pe calea dialogului

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, joi, in contextul vizitei la Bucuresti a omologului sau german, Ursula von der Leyen, ca situatia tensionata din Ucraina poate fi rezolvata rezolvata pe calea.

Ministrul roman al Apararii: Criza din Ucraina trebuie rezolvata pecalea dialoguluisi pecalea diplomatica

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a precizat, joi,ca situatia de criza din Ucraina trebuie rezolvata pe calea diplomatica si pe calea dialogului. Declaratiile au fost facutecu prilejul vizitei la Bucuresti a omologului sau german, Ursula von der Leyen,.

ONU: Armistitiul din Ucraina trebuie sa fie respectat in totalitate. Protectia civililor, o prioritate

UPDATE - Natiunile Unite au facut apel vineri la toate partile implicate in conflictul din Ucraina sa respecte in totalitate regimul de incetate a focului prevazut in acordurile de pace incheiate in.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU privind situatia din Ucraina

O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU se va intruni astazi ca sa discute situatia din Ucraina, pe fondul noilor violente din estul separatist care ameninta armistitiul instituit in regiune acum patru luni, scrie AFP.

Vladimir Putin: Doar un om &171;bolnav la minte &187; poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si sugerand ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina.

Putin: Doar o persoana bolnava la minte sau in somn isi poate imagina ca Rusia ar putea ataca NATO

Vladimir Putin a declarat intr-un interviu acordat ziarului italian Corriere della Sera ca doar un om bolnav poate crede ca Rusia ar putea ataca NATO si a sugerat ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina,.

De ce spune Putin ca doar un om bolnav la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, sambata, ca doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca NATO. Putin a mai spus ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si a sugerat ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina.

Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

Saptamana aceasta au avut loc in estul Ucrainei cele mai sangeroase confruntari de la semnarea armistitiului, din februarie, transmite DPA, citata de Mediafax. Numarul victimelor trece de 17. Guvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )