Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vladimir Putin: Doar un om &171;bolnav la minte &187; poate crede ca Rusia va ataca NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin: Doar un om &171;bolnav la minte &187; poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si sugerand ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin: Doar un om BOLNAV la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si.

Putin: Doar un om bolnav la minte crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si sugerand ca Washingtonul a.

De ce spune Putin ca doar un om bolnav la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, sambata, ca doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca NATO. Putin a mai spus ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si a sugerat ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina.

Putin: Doar o persoana bolnava la minte sau in somn isi poate imagina ca Rusia ar putea ataca NATO

Vladimir Putin a declarat intr-un interviu acordat ziarului italian Corriere della Sera ca doar un om bolnav poate crede ca Rusia ar putea ataca NATO si a sugerat ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina,.

Vladimir Putin: Rusia va crea capacitati ofensive pentru a contracara sistemul antiracheta al NATO

Rusia isi va dezvolta capacitatile ofensive si intentioneaza sa creeze sisteme care pot depasi elementele antiracheta instalate de NATO in tarile europene, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon vineri cu premierul Greciei, Alexis Tsipras, despre un plan privind construirea unei conducte de gaz intre Rusia si UE via Turcia si urmeaza sa se.

Harper: Rusia condusa de Vladimir Putin nu isi are locul in Grupul tarilor puternic industrializate

Canada nu va permite niciodata revenirea Rusiei conduse de presedintele Vladimir Putin in Grupul statelor puternic industrializate, avertizeaza premierul Stephen Harper, notand ca liderul rus are o mentalitate specifica Razboiului Rece,.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, se va intalni saptamana viitoare, la Vatican, cu Papa Francisc, transmite AP. intrevederea dintre cei doi lideri se va desfasura in dupa-amiaza zilei de 10 iunie, potrivit p.

Vladimir Putin va fi primit de Papa Francisc pe 10 iunie

Vladimir Putin va fi primit pe 10 iunie de Papa Francisc, pentru a doua oara de la alegerea Suveranului Pontif, transmite AFP, citata de Agerpres. Presedintele Putin se va deplasa la Vatican pentru a se intalni.

Putin: Rusia va crea capacitati ofensive pentru a contracara sistemul antiracheta NATO. Doar un bolnav la minte crede ca Rusia poate ataca NATO

Rusia isi va dezvolta capacitatile ofensive si intentioneaza sa creeze sisteme care pot depasi elementele antiracheta instalate de NATO in tarile europene, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )