Libnet.ro
UNICEF

09:17

Obama: NATO trebuie sa ajute Republica Moldova sa-si consolideze apararea

Antena3 Antena3,
Obama: NATO trebuie sa ajute Republica Moldova sa-si consolideze apararea

Presedintele american Barack Obama a cerut NATO sa ajute tari partenere precum Republica Moldova, Ucraina si Georgia sa-si modernizeze fortele armate si a subliniat ca usa Aliantei Nord-Atlantice trebuie. continuă pe Antena3

Obama, la Tallinn: NATO trebuie sa ajute Ucraina, Georgia si Republica Moldova sa isi consolideze apararea

NATO trebuie sa ajute Ucraina, Georgia siRepublica Moldova pentru a-si consolida apararea, a spus presedintele american Barack Obama, miercuri, la Tallinn. NATO trebuie sa ia angajamente concrete pentru a aj.

Toti cablistii din Romania, obligati sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova

Incepand din aceasta toamna, toti cablistii din Romania trebuie sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova, numita Moldova 1, care a fost inclusa in randul programelor must carry, in baza unui acord intre guvernele celor doua tari.

Noul actionar majoritar al companiei Brikston reconfirma interesul pentru o investitie de 15 milione de euro in Republica Moldova (P)

In iunie 2014, Brikston, unul dintre cei mai mari producatori de caramizi din Romania, prezent pe piata din Republica Moldova de 10 ani, si-a schimbat actionarul majoritar.

Malta este a cincea tara care a ratificat Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana

Parlamentul maltez a ratificat vineri Acordul de Asociere intre Republica Moldova si Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut ieri de ministrul de Externe al Republicii Malta, George Vella, in cadrul unei intrevederi cu presedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman.

UE ar putea acorda fonduri pentru despagubirea financiara a agricultorilor din Republica Moldova

Uniunea Europeana va lua in calcul posibilitatea de a acorda asistenta financiara producatorilor agricoli din Republica Moldova pentru a putea depasi situatia dificila in care se afla ca rezultat al restrictiilor impuse de Federatia Rusa la importul de fructe si legume moldovenesti, a declarat comisarul european pentru Extindere Stefan Fule la Chisinau.

EVENIMENT. Romania preia Republica Moldova. La televizor

Postul public de televiziune Moldova 1 din Republica Moldova va fi receptionat, de la inceputului lunii viitoare, pe teritoriul Romaniei, in urma unei decizii a Consiliului National al Audioviziualului, in baza unei intelegeri guvernamentale intre Bucuresti si Chisinau.

Un nou an de invatamant in cele opt scoli romanesti din Transnistria. Anul scolar debuteaza la 1 septembrie in Republica Moldova

Elevii se intorc la scoala de la 1 septembrie, in Republica Moldova. La fel si colegii lor din cele opt scoli romanesti din Transnistria. Au fost in vara aceasta zvonuri, ba chiar si amenintari, din partea separatistilor nistreni, in legatura cu faptul ca scolile in grafia latina din stanga Nistrului ar putea sa nu mai prinda noul an de invatamant, ci dimpotriva, sa fie inchise, sub diverse pretexte.

Biblioteca Judeteana I.H Radulescu, vizitata de o delegatie de elevi si cadre didactice din Republica Moldova

In orice tara si cultura, tinerii sunt considerati a fi viitorul. Din acest motiv, este foarte important sa se investeasca in dezvoltarea lor, mai ales daca ei provin din tari mai slab dezvoltate. Educatia nu trebuie neglijata, indiferent de conditiile de trai sau situatia economica a fiecaruia dintre ei.

Astazi in Republica Moldova a inceput noul an scolar si tot azi a intrat in vigoare punerea in aplicare a Acordului de Asociere. Este o semnificatie dubla pentru un inceput prosper

Declaratia apartine ministrul italian de Externe, Federica Mogherini, care a fost nominalizata acum doua zile in functia de inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate. Aceasta se afla la Chisinau, la reuniunea Grupului pentru Actiunea Europeana a Republicii Moldova, ce reuneste ministri si ministri adjuncti de Externe ai tarilor UE.

ANALIZA Cat de importanta este Republica Moldova ca tema in campania electorala

Nu abundenta de mesaje venite dinspre politicienii romani cu ocazia zilei nationale a Republicii Moldova m-a facut sa ma intreb daca Moldova e o tema de campanie pentru alegerile prezidentiale autohtone, ci efortul sustinut de comunicare al unor politicieni romani cu privire la teme ce tin si de tara vecina, scrieAdi Zabava,specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )