Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama spune ca e hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani

România Liberă România Liberă,
Obama spune ca e hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani

Barack Obama, presedintele SUA, s-a declarat miercuri hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani, care au preluat controlul in ambele Camere ale Congresului, in urma unor alegeri de la jumatate de mandat. continuă pe România Liberă

Estimare Cristina Patesan, Orange: In urmatorii doi ani, jumatate din cei ce au smartphone-uri vor avea si wearables

Clientii care detin un smartphone sunt cei mai receptivi la wearables, iar in urmatorii doi ani aproximativ jumatate din acestia ar putea detine un astfel de device, a declarat Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange Romania.

Schimbari NEASTEPTATE care zdruncina stabilitatea SUA. in urmatorii doi ani, presedintele ar putea ramane fara sustinere

Partidul republican din Statele Unite este pe cale sa preia controlul in Senat in urma alegerilor legislative de la jumatatea mandatului, desfasurate ieri. Potrivit rezultatelor partiale, republicanii au.

Barack Obama, hotarat sa coopereze in mod constructiv cu republicanii

Presedintele american Barack Obama s-a declarat miercuri hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani, relateaza AFP. Astept cu nerabdare sa lucrez cu noul Congres in.

UNHCR doreste eliminarea statutului de apatrid in urmatorii zece ani

Organizatia Natiunilor Unite pentru Refugiati UNHCR) a anuntat ca doreste eliminarea statutului de apatrid in urmatorii zece ani, in conditiile in care circa zece milioane de persoane nu au cetatenie la.

Faleza din Constanta, renovata dupa doi ani. A costat 15 milioane lei, ca faleza sa arate ca la inceputul secolului trecut

Dupa ce timp de doi ani a suferit mai multe reparatii capitale, faleza din Constanta este acum pregatita sa ii intampine pe localnici si turisti cu o alta infatisare: una de epoca. Peste 15.

Oficial UE: Statul palestinian va fi creat in urmatorii 5 ani

Noul sefa a diplomatiei europene, Federica Mogherini foto), a declarat ca unul dintre obictivele viitoare ale UE il reprezinta stabilirea si consolidarea unui stat palestinian in urmatorii ani. As fi foarte de .

Poezia emotionata scrisa de un pusti de cinci ani in speranta ca sora sa de doi ani va scapa de cancer

Freddy este un baietel de aproape cinci ani care a inteles, atat cat poate sa realizeze la o varsta atat de frageda, ce inseamna o tragedie. Sora lui, Ruby Young, a fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer, neuroblastom, la numai doi ani. Sub indrumarea bunicii sale, Freddy a compus o poezie prin care cere lumii intregi sa dea o mana de ajutor pentru ca sora lui sa fie salvata de la moarte.

(P) Business-ul 7card prinde viteza - la doar doi ani de la momentul lansarii ajunge acum la peste 100 de sali de sport, toate intr-un singur abonament

Cei doi tineri antreprenori, Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, care in 2012, aflandu-se la linia de start, anuntau lansarea unui business inovator pe piata din Romania, au reusit sa adune in reteaua 7card peste 100 de cluburi sportive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )