Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon vineri cu premierul Greciei, Alexis Tsipras, despre un plan privind construirea unei conducte de gaz intre Rusia si UE via Turcia si urmeaza sa se. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Doar un om BOLNAV la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si.

Seful fondului european de bailout: Iesirea Greciei din zona euro, un proces dezordonat si costisitor / Alexis Tsipras: Trebuie evitata divizarea, Europa trebuie sa faca ceea ce este necesar

O iesire a Greciei din zona euro ar fi un proces dezordonat si o solutie costisitoare, a declarat seful Mecanismului European de Stabilitate miercuri, cu cateva zile inaintea termenului limita pana la care Atena trebuie sa faca prima plata catre FMI. Miercuri seara urmeaza sa se desfasoare la Bruxelles o intalnire intre premierul grec Alexis Tsipras si presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Seful Executivului de la Atena s-a declarat increzator ca in cadrul intalnirii se va negocia o solutie cu partenerii europeni asupra viitorului financiar al tarii, subliniind ca Europa trebuie sa faca ceea ce este necesar pentru a evita divizarea. Insa Bruxelles-ul nu este la fel de optimist, catalogand intalnirea drept o prima discutie asupra subiectelor esentiale.

Vladimir Putin va fi primit de Papa Francisc pe 10 iunie

Vladimir Putin va fi primit pe 10 iunie de Papa Francisc, pentru a doua oara de la alegerea Suveranului Pontif, transmite AFP, citata de Agerpres. Presedintele Putin se va deplasa la Vatican pentru a se intalni.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, se va intalni saptamana viitoare, la Vatican, cu Papa Francisc, transmite AP. intrevederea dintre cei doi lideri se va desfasura in dupa-amiaza zilei de 10 iunie, potrivit p.

Vladimir Putin: Rusia va crea capacitati ofensive pentru a contracara sistemul antiracheta al NATO

Rusia isi va dezvolta capacitatile ofensive si intentioneaza sa creeze sisteme care pot depasi elementele antiracheta instalate de NATO in tarile europene, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin.

Harper: Rusia condusa de Vladimir Putin nu isi are locul in Grupul tarilor puternic industrializate

Canada nu va permite niciodata revenirea Rusiei conduse de presedintele Vladimir Putin in Grupul statelor puternic industrializate, avertizeaza premierul Stephen Harper, notand ca liderul rus are o mentalitate specifica Razboiului Rece,.

Roland Garros: Serena Williams si Timea Bacsinszky se vor intalni in cea de a doua semifinala

Serena Williams, cap de serie numarul 1, si Timea Bacsinszky, favorita numarul 23, vor disputa cea de a doua semifinala de la Roland Garros, dupa ce au obtinut, miercuri, calificarea in penultimul act al competitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )