Libnet.ro
UNICEF

01:05

CE ofera operatorilor mai mult spectru pentru a lansa 4G in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE ofera operatorilor mai mult spectru pentru a lansa 4G in Europa

Comisia Europeana a hotarat sa adauge inca 120 MHz la portofoliul de spectru de frecvente radio pentru tehnologiile 4G, precum LTE Long Term Evolution), pe langa banda de 2 GHz, conform unui comunicat al institutiei. In prezent, aceasta banda este. continuă pe Wall-Street Ro

Tinerii, preocupati mai mult de siguranta oferita de anvelope decat de consum

Tinerii soferi pun mai mult pret pe siguranta oferita de anvelope decat pe eficienta promisa la capitolul consum sau nivelul de zgomot produs la rulare, arata un nou studiu Goodyear.

Miracast Cel mai important concurent pentru AirPlay devine realitate

Pentru ca a trecut deja prea mult timp de cand Apple foloseste AirPlay ca un avantaj semnificativ de marketing, comunitatea producatorilor de Android s-ar putea sa fi gasit solutia prin standardul Miracast Display. Creat si definit ca stadard de catre WiFi Alliance, Miracast se pare ca a inceput sa fie privit cu ochi buni de producatorii de televizoare precum Sony, Samsung sau LG. Acest aspect este foarte important deoarece in cateva luni avem toate sansele sa vedem TV-uri cu Miracast .

Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru Wall-Street. ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

Rajoy: 2012 - cel mai dificil an pentru Spania

Economia Spaniei va reveni pe crestere in 2014, conform estimarilor premierului Mariano Rajoy, care arata ca 2012 a fost cel mai rau an pentru tara europeana, iar 2013 va aduce o imbunatatire.

Medic estetician: Tratamentele faciale sunt mai putin eficiente pentru femeile care fumeaza ...

O data cu trecerea anilor, pielea incepe sa-si piarda din suplete si de-a lungul fetei apar ridurile. Femeile au insa la dispozitie o gama variata de creme, dar si tratamente faciale pentru a elimina imperfectiunile tenului cauzate de inaintarea in varsta. Doctorul Vincent Wong, medic chirurg estetician la clinica La Maison de lEsthetique sustine ca cele mai sigure sunt tratamentele cu botox care actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )