Libnet.ro
UNICEF

13:00

Oficial. Aleksei Navalnii va fi transportat la un spital din Germania

România Liberă România Liberă,
Oficial. Aleksei Navalnii va fi transportat la un spital din Germania

Rusia si-a dat acordul pentru transferul lui Aleksei Navalnii in Germania. in acest moment, acesta s. continuă pe România Liberă

Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia aflat in coma dupa ce ar fi fost otravit, ar urma sa fie transferat intr-un spital din Germania, afirma surse citate de publicatia Bild, scrie Mediafax. in acelasi timp, Le Monde scrie ca Franta este pregatita sa il primeasca pe Navalnii, potrivit Reuters.

Aleksei Navalny va fi transferat intr-o clinica din Germania. Rusia si-a dat acordul pentru preluarea lui cu o aeronava

Oficialii rusi si-au dat acordul pentru transferul luiAleksei Navalnyintr-o clinica din Germania. JuliaNavalny, sotia opozantuluispitalizat la reanimare in Siberia dupa cear.

Alexei Navalny va fi transferat intr-o clinica din Germania. Rusia si-a dat acordul pentru preluarea lui cu o aeronava

Oficialii rusi si-au dat acordul pentru transferul luiAlexei Navalnyintr-o clinica din Germania. JuliaNavalny, sotia opozantuluispitalizat la reanimare in Siberia dupa cear.

Opozantul rus Aleksei Navalnii va fi transportat in Germania in cateva ore, spun medicii din Siberia

Doctorii rusi s-au razgandit si vor permite transportul lui Aleksei Navalnii in Germania dupa ce acestia ar fi fost lasati sa examineze starea acestuia si familia opozantului rus a facut apel la presedintele rus Vladimir Putin sa intervina pentru transferul sau.

Bild: un grup de activisti a pregatit un avion pentru a-l transporta pe Aleksei Navalnii in Germania

Sustinatorii lui Aleksei Navalnii depun eforturi ca sa-l aduca pe opozantul rus in Germania pentru a fi tratat acolo, scrie Bild, notand sa starea sa de sanatate este grava.

Avionul care trebuia sa-l transporte pe Aleksei Navalnii in Germania a fost oprit de catre medicii rusi. Purtatorul de cuvant: E un atentat la viata lui

Doctorii rusi care il trateaza pe Aleksei Navalnii, opozantul rus care ar fi fost otravit, au refuzat sa accepte transferul acestuia in Germania dupa ce sustinatorii lui Navalnii pregatisera deja un avion care sa-l transporte, a anuntat purtatorul acestuia de cuvant, citat de The Guardian.

Principalul opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, aflat in stare de inconstienta la spital dupa ce ar fi fost otravit

Liderul opozitiei ruse si un critic constant al presedintelui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, se afla la spital in stare de inconstienta, dupa ce ar fi fost otravit, a anuntat purtatoarea acestuia de cuvant, citata de BBC.

Reactia Kremlinului in legatura cu situatia opozantului Aleksei Navalnii

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi ca ii ureaza insanatosire rapida opozantului Aleksei Navalnii, aflat in coma intr-un spital din Siberia.

in organismul lui Aleksei Navalnii ar fi fost depistata o substanta letala

Ipoteza ca principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, a fost otravit este confirmata partial. Sotia politicianului spune ca a fost informata de un reprezentant al Politiei de Transport ca substanta cu care Navalnii ar fi fost otravit este identificata, insa acesta nu a dorit sa spuna exact despre ce substanta este vorba, motivand ca e secretul anchetei.

Europarlamentar PNL, despre cazul liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii: Lumea libera nu va asista nepasatoare la deteriorarea situatiei din Federatia Rusa si la faptul ca in mod constant liderii opozitiei mor in conditii suspecte

Cazul liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, aflat in stare grava dupa ce a fost otravit, a atras atentia intregii lumi. Liderii internationali si-au exprimat ingrijorarea fata de politica Kremlinului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )