Libnet.ro
UNICEF

09:00

Oficial BCE: Economia din zona euro este intr-o situatie critica

Antena3 Antena3,
Oficial BCE: Economia din zona euro este intr-o situatie critica

Economia din zona euro este intr-o situatie critica, din cauza ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale. continuă pe Antena3

Avertisment de la un oficial BCE: Economia din zona euro, intr-o situatie critica

Economia din zona euro se afla in prezent intr-o situatie critica, pe fondul ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene.

Zona euro a aprobat o noua transa de imprumut pentru Cipru

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup) au aprobat, saptamana trecuta, urmatoarea transa din pachetul de bailout acordat Ciprului in 2013, dupa ce tara a indeplinit cele doua conditii stabilite de creditorii internationali.

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Iordanescu crede ca Irlanda de Nord este favorita in meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Anghel Iordanescu a declarat, luni, ca Romania porneste cu sansa a doua in meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier a declarat ca situatia din regiunile separatiste din estul Ucrainei a devenit din nou grava, informeaza Reuters. Din pacate, situatia este din nou grava. Acum.

MOODY 'S: Economia mondiala nu-si va reveni, in urmatorii doi ani

Economia mondiala este putin probabil sa se redreseze semnificativ in urmatorii doi ani, deoarece incetinirea graduala a PIB-ului Chinei si problemele structurale din zona euro, Brazilia si Africa de Sud continua sa afecteze activitatea economica, se arata intr-un raport publicat, ieri, de agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service.

Portland Trust se pregateste de constructia birourilor din zona Barbu Vacarescu

Proiectul de birouri pe care Portland Trust vrea sa-l dezvolte in zona Barbu Vacarescu-Floreasca, pe terenul cumparat recent de la italienii de la Nusco, este in stadiul de intocmire a documentatiei pentru inceperea lucrarilor de constructie, ne-a declarat, vineri, Bogdan Parvanu, arhitect-sef al Primariei Sectorului 2 pana in luna septembrie a acestui an, in prezent consilier in cadrul institutiei.

Ministrul german de externe: Situatia din estul Ucrainei este grava. Toate partile trebuie sa respecte acordul de incetare a focului

Ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a declarat luni ca situatia din regiunile estice ale Ucrainei controlate de rebelii prorusi a devenit din nou grava si ca toate partile trebuie sa respecte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )