Libnet.ro
UNICEF

13:00

E oficial: Ioana Petrescu devine din nou consilierul premierului

România Liberă România Liberă,
E oficial: Ioana Petrescu devine din nou consilierul premierului

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. continuă pe România Liberă

Pebble devine din nou relevant printr-o actualizare software

Printr-un nou update adus popularului smartwatch, Pebble a invatat sa interactioneze cu notificarile specifice dispozitivelor Android Wear. De cand cu explozia de ceasuri inteligente pe platforma Android Wear si cresterea numarului celor care asteapta un Apple Watch, multi ar fi tentati sa creada ca Pebble a murit. O dovada a faptului ca o platforma versatila si un grup de dezvoltatori entuziasti face minuni a venit zilele trecute printr-un nou update adus unuia dintre primele smartwatch-uri. Cei care au o fascinatie [].

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia.

Ioana Petrescu, numita oficial consilier al premierului Ponta

Premierul Victor Ponta a numit-o pe Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, in functia de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru, potrivit unei decizii publicate joi seara in Monitorul Oficial.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, numita consilier la Cancelaria premierului

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, a fost numita consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului-ministru, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicata joi in Monitorul Oficial.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului Victor Ponta

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor.

Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Ioana Petrescu va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie pe care a ocupat-o si in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat ieri ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, inainte de a deveni ministrul Finantelor Publice.

Ioana Petrescu revine in functia de consilier al primului ministru

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, potrivit Mediafax. Ioana Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an. In noua configuratie guvernamentala, Darius Valcov va prelua portfoliul Finantelor, comasat cu cel al Bugetului.

Ioana Petrescu ramane la Palatul Victoria

Fostul ministru al Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat luni ca va redeveni consilier al premierului, dupa plecarea din executiv. Ioana Petrescu a mai cupat functia de consilier in perioada septembrie 2013 - martie 2014. Ea a afost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an, insa dupa remaniere portofoliul va fi coupat de Darius Valcov, fost ministru delegat pentru Buget.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )