Libnet.ro
UNICEF

10:45

E oficial! Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Klaus Iohannis da explicatii

Antena3 Antena3,
E oficial! Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Klaus Iohannis da explicatii

Persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in anumite zone afectate de poluare, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, vor iesi mai devreme la pensie. continuă pe Antena3

Anuntul Ministrului Muncii pentru acesti pensionari speciali. Ce se intampla cu banii lor dupa ce toate celelalte pensii se maresc?

Odata cu anuntul asupra acordului din cadrul Guvernului ca se vor marii punctul de pensie si pensiile, au aparut si reactii din partea specialistilor care au tras un semnal de alarma, spunand ca celebrele pensii speciale vor creste si ele odata cu celelalte pensii. Nimeni nu a crezut asta, pana la declaratia Ministrului Muncii si .

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

OFICIAL SUA: Ajutorul financiar pentru Liban va depinde de reformele implementate de autoritatile din Beirut

Libanul va primi sprijin financiar atunci cand liderii acestei tari vor adopta reforme sistemice, a declarat sambata subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Politice, David Hale, care a cerut acestora sa raspunda solicitarilor poporului pentru o buna guvernanta si oprirea coruptiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )