Libnet.ro
UNICEF

21:15

E oficial! Un studiu italian arata ca noul coronavirus este transportat de particule atmosferice

Antena3 Antena3,
E oficial! Un studiu italian arata ca noul coronavirus este transportat de particule atmosferice

Studiul a fost realizat de Societatea Italiana de Medicina de Mediu Sima), de cercetatori de la Universitatea din Bari, din Bologna si Trieste, si de la Universitatea Federico IIdin Napoli. continuă pe Antena3

INTERVIU Cat de imprevizibila este infectia cu noul coronavirus: Se poate transforma brusc intr-o afectiune severa dupa o saptamana de simptome usoare

Infectia cu noul coronavirus este o afectiune extrem de imprevizibila, iar automedicatia si lipsa unei discutii cu medicul, in momentul in care apar simptome suspecte, nu sunt recomandate sub nicio forma, declara Adrian Pana, medic primar sanatate publica si medic specialist epidemiolog, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala sau asimptomatice), in cazul persoanelor care au forme usoare exista riscul ca, dupa o saptamana, afectiunea sa se transforme intr-una severa. VIDEO Interviu cu militarul care conduce spitalul din Focsani: Astazi noi ne confruntam cu un veritabil razboi biologic, aceasta infectie cu SARS-CoV-2 Imagini din spital.

Caldura si razele soarelui slabesc noul coronavirus. Studiu

Un studiu al Guvernului american realizat de National Biodefense Analysis and Countermeasures Center arata ca noul coronavirus slabeste intr-o atmosfera calda si umeda si sub razele soarelui, relateaza AFP.

inca trei medici de la Spitalul Judetean din Pitesti, depistati cu noul coronavirus prin teste rapide. Alte 28 de cadre medicale din Arges sunt confirmate PCR

Creste numarul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti infectat cu noul coronavirus. inca trei medici au fost confirmati cu noul coronavirus, potrivit testelor rapide efectuate miercuri in unitate. Acestia se adauga celor 12 cadre medicale din spital confirmate prin testare PCR.

10.417 de infectari cu noul coronavirus in Romania, dupa ce au fost inregistrate 321 de noi cazuri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns vineri la 10. 417 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 321 de cazuri noi. in acelasi timp, sunt inregistrate 552 decese, iar2. 817 persoane s-au vindecat, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

16 angajati de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui infectati cu noul coronavirus

O explozie de imbolnaviri COVID-19 se inregistreaza la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde, in urma testelor efectuate, s-a confirmat ca 16 angajati sunt infectati cu noul coronavirus.

COVID-19 |Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu noul coronavirus

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a primit miercuri confirmarea infectarii cu noul coronavirus, el fiind contact al politistului de penitenciare testat pozitiv cu SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a anuntat.

inca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a contactat noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al politistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a primit confirmarea infectarii cu noul coronavirus.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit, a anuntat mie.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )