Libnet.ro
UNICEF

20:45

Oficialii UE vor discuta, miercuri, despre reformele legislative din Polonia. Comisia Europeana va lansa o actiune juridica impotriva tarii

România Liberă România Liberă,
Oficialii UE vor discuta, miercuri, despre reformele legislative din Polonia. Comisia Europeana va lansa o actiune juridica impotriva tarii

Oficialii europeni vor discuta, miercuri, despre posibilitatea de a initia o motiune de cenzura pentru a aplica sanctiuni Poloniei, pentru nerespectarea legilor comune sau valorilor Uniunii Europene, in contextul reformei din justitie. continuă pe România Liberă

Oficialii UE vor discuta, miercuri, despre reformele legislative din Polonia

Oficialii europeni vor discuta, miercuri, despre posibilitatea de a initia o motiune de cenzura pentru a aplica sanctiuni Poloniei, pentru nerespectarea legilor comune sau valorilor Uniunii Europene, in contextul reformei din justitie.

Surse: Statele membre UE ar putea discuta miercuri noi sanctiuni pentru Rusia

Statele membre UE ar putea discuta miercuri noi sanctiuni economice pentru Rusia, anunta Reuters, citand surse europene. Sanctiunile ar urma sa fie legate de afacerea turbinelor Siemens utilizate ilegal de Rusia in Crimeea.

Surse: Statele membre UE ar putea discuta miercuri noi sanctiuni pentru Rusia, cerute de Germania

Statele membre UE ar putea discuta miercuri noi sanctiuni economice pentru Rusia, anunta Reuters, citand surse europene. Sanctiunile ar urma sa fie legate de afacerea turbinelor Siemens utilizate ilegal de Rusia in Crimeea. Germania este cea care a cerut noile sanctiuni, care ar putea viza ministerul rus al Energiei si compania rusa care opereaza turbinele Siemens.

Dezvaluiri despre clanurile mafiote din Romania

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un documentar despre noua mafie din Romania. in ultimul deceniu, crima reorganizata din Europa de Est a inceput sa se raspa.

Tudorel Toader si Frans Timmermans discuta, miercuri, la Bruxelles, despre evolutiile MCV si legile privind Justitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit unor oficiali din cadrul ministerului, citati de Agerpres.

Surse: Ministrul Justitiei va discuta, miercuri, cu Frans Timmermans despre evolutiile MCV si legile privind Justitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Reactia lui Mihai Tudose, intrebat despre opiniile contrare din PSD privind CAS si CASS: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da?

Premierul Mihai Tudose a avut, miercuri, o iesire nervoasa atunci cand a fost intrebat despre opiniile din PSD privind pastrarea in sarcina angajatorului a platii CAS si CASS.

Iesire nervoasa a lui Tudose cand a fost intrebat despre opiniile contrare din PSD: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da?

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o iesire nervoasa cand a fost intrebat despre opiniile din PSD contrare deciziei sale privind pastrarea in sarcina angajatorului a platii CAS si CASS: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da? Cat sunt eu prim-ministru, ramane cum am stabilit ieri, a raspuns Tudose la intrebarile ziaristilor, potrivit Agerpres.

Compania-mama a Pro TV anunta un nou trimestru de crestere la nivel de grup, scadere usoara in Romania. Ce spune CME despre vanzarea operatiunilor din Croatia si Slovenia

Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, a anuntat un nou trimestru de crestere a veniturilor si profitului la nivel de grup, dar cresterea este mult mai lenta decat in primul trimestru, iar in Romania rezultatele inregistreaza o scadere usoara fata de al doilea trimestru din 2016, in pofida unei cresteri semnificative a cererii de spatiu publicitar. In privinta deciziei de a vinde operatiunile din Croatia si Slovenia, compania spune ca aceasta va ajuta compania sa nu se mai concentreze atat de mult asupra datoriilor, incepand din 2019.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )