Libnet.ro
UNICEF

21:00

Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Ponta: Fostul premier sufera de amnezie de vara

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Ponta: Fostul premier sufera de amnezie de vara

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, il contrazice pe Victor Ponta in legatura cu declaratia fostului premier, facuta in direct la Realitatea TV, potrivit careia in spatiul public s-a. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre modificarea Legii pensiilor militarilor: De ce sunt pedepsiti acesti oameni? Pentru ca vrea Dragnea sa-si schimbe niste chestori? Reactia Liei Olguta Vasilescu: Fostul premier sufera de amnezie de vara

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Realitatea TV, ca modificarile aduse pensiilor militare ar fi fost determinate de dorinta sefului PSD, Liviu Dragnea, de a-i face pe unii chestori sa plece din Politie.

Lia Olguta Vasilescu vrea sa interzica cumularea salariului cu pensia de la stat: Te-ai pensionat, la revedere!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se gandeste sa blocheze cumulul pensiei cu salariul la stat, pe care il considera incorect. Cei care s-au pensionat nu vor mai putea sa se angajeze la stat, ci doar la privat, spune Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu ironizeaza un important lider sindical: Uitati-va cum se face de ras

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a ironizat, intr-o postare pe Facebook, pe sindicalistul Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa. Citeste si: Masura controversata care scade veniturile.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

Lia Olguta Vasilescu, despre cumularea salariului de la stat cu pensia: Te-ai pensionat, la revedere!

Ministurl Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca varsta de pensionare nu va creste.

Lia Olguta Vasilescu, masura-soc: Te-ai pensionat, la revedere!

Varsta de pensionare nu va creste, iar pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate. Asigurarile au venit din partea ministrului muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-un interviu acordat in.

Olguta Vasilescu: Indemnizatia pentru cresterea copilului, PLAFONATA. Care este suma maxima (VIDEO)

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca pe ordinea de zi a este inscrisa si OUG privind plafonarea indemnizatiei pentru mame la 8500 de lei, suma maxima.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Guvernul va plafona indemnizatiilor pentru cresterea copilului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca va fi discutata si aprobata Ordonanta de Urgenta care prevede plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8. 500 lei.

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat, in debutul sedintei de Guvern de vineri, propunerile din Ordonanta de urgenta referitoare la pensiile speciale, aratand ca una dintre masuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )