Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un oligarh rus se retrage din Transnistria. Economia unui intreg oras, Rabnita, la un pas de prabusire

România Liberă România Liberă,
 Un oligarh rus se retrage din Transnistria. Economia unui intreg oras, Rabnita, la un pas de prabusire

Starea precara in care se gaseste acum Transnistria capata contur mai accentuat daca privim situatia de la nivelul omului de rand, cel depinzand de salariul castigat de la o luna la alta. Sa afli, de pilda, ca un oras intreg, precum Rabnita, va ramane aproape fara locuri de munca nu e un fapt care sa treaca cu vederea. Dar asta este stirea care vine din acel loc, transmisa de portalul rusesc tiras. ru si reluata de portalul politik. md, din Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Profesor roman din Transnistria retinut de vamesii separatisti. Este al doilea incident de acest fel

Regimul separatist de la Tiraspol continua seria abuzurilor la adresa profesorilor care conduc scolile romanesti din Transnistria. Dupa ce anul trecut, in februarie, Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol a fost retinut de vamesii nistreni, pe motiv ca transporta valuta in masina sa, iata ca acum, tot in februrie, este randul Eleonorei Cercavschi, directoarea Liceului Stefan cel Mare si Sfant din Grigoriopol. De data asta, acuzatia venita din partea vamesilor este ca profesoara circula intr-o masina care ar fi avut numar de inmatriculare fals.

Comandatul trupelor NATO in Europa: Trupele rusesti din Transnistria sunt acolo pentru a impiedica Republica Moldova sa se orienteze spre Vest

Generalul american Philip Breedlove, comandatul trupelor NATO in Europa, avertizeaza ca Republica Moldova este una dintre tarile de care Rusia este interesata, iar trupele rusesti din Transnistria se afla acolo.

Iurie Leanca se retrage din PDLM

Deputatul Iurie Leanca a anuntat, joi, ca se retrage din Partidul Liberal Democrat din Moldova, potrivit Unimedia.

Iurie Leanca se retrage din PLDM: Voi anunta cu cine pornesc in noul proiect

Iurie Leanca a anuntat, joi, ca se retrage din Partidul Liberal Democrat din Moldova Chiar daca spune ca nu are banii necesari pentru a crea un partid nou, Leanca a decis ca in viitorul apropiat va crea un.

Sebastian Ghita se retrage din sport: Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, ramane fara principalul sponsor

Sebastian Ghita a anuntat ca se retrage de la CSU Asesoft Ploiesti. Omul de afaceri a luat decizia de a nu mai finanta echipa sa de suflet, dupa ce 16 ani a investit in baschetul ploiestean circa 1 milion de.

Sebastian Ghita se retrage din baschet. Campioana Romaniei, lasata fara finantare

Omul de afaceri Sebastian Ghita a retras sustinerea financiara pe care firma sa, Asesoft, o oferea clubului de baschet CSU Ploiesti. Campioana Romaniei a primit astfel o lovitura neasteptata din partea sponsorului sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )