Libnet.ro
UNICEF

11:30

Omul care a facut o avere dupa BREXIT

Antena3 Antena3,
Omul care a facut o avere dupa BREXIT

ConformBloomberg, Crispin Odey, seful Odey Asset Management, a castigat vineri peste 200 de milioane de lire sterline, pentru el si investitorii sai, dupa ce a paritat pe Brexit si pe faptul ca actiunile la bursa s. continuă pe Antena3

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Scenarii. Viata dupa BREXIT: Ce urmeaza in Marea Britanie?

Britanicii au votat pentru iesirea din UE, un proces cunoscut deja sub denumirea de BREXIT, iar BBC a facut un scenariu cu actiunile care vor urma.

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de [].

Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetatenilor britanici angajati in executivul comunitar ca face toate eforturile pentru a-i pastra pe acestia in cadrul institutiei, chiar daca Regatul Unit urmeaza sa paraseasca Uniunea Europena, in urma referendumului national in care alegatorii s-au exprimat pentru exit. Si sindicatul functionarilor de la Bruxelles a cerut pastrarea angajatilor britanici in Comisie.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

Care sunt efectele pozivite dupa BREXIT

Exista si partea plina a paharului dupa iesirea Marii Britanii din spatiul comunitar, sustine fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas. Acesta considera ca.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

Primarul Londrei, mesaj pentru rezidentii europeni din inima Marii Britanii. Care este pozitia lui Sadiq Khan dupa Brexit

Primarul Londrei, musulmanul Sadiq Khan, a transmis un mesaj catre cetatenii europeni care locuiesc si muncesc in Londra, mesaj prin care i-a asigurat ca sunt bineveniti, potrivit vox. com. Vreau sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )