Libnet.ro
UNICEF

19:00

Omul zilei la Cupa Mondiala: Karim Benzema

Antena3 Antena3,
Omul zilei la Cupa Mondiala: Karim Benzema

Absenta lui Franck Ribery l-a transformat pe Karim Benzema in starul echipei Frantei la Cupa Mondiala din Brazilia, iar atacantul lui Real Madrid a confirmat chiar de la primul meci. Pare greu de crezut, dar, la 27. continuă pe Antena3

Omul zilei la Cupa Mondiala: Louis Van Gaal

Intr-unul dintre cele mai asteptate dueluri din faza grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia, Olanda a predat Spaniei o adevarata lectie de fotbal si si-a luat o revansa spectaculoasa pentru infrangerea.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Joel Campbell

Costa Rica a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale din Brazilia, reusind sa castige cu 3-1 meciul cu Uruguay, o fosta dubla campioana mondiala si semifinalista la editia precedenta. Cu un gol marcat.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Neymar

Toata Brazilia asteapta de la Neymar sa fie starul acestei Cupe Mondiale, asa cum a fost cazul la Cupa Confederatiilor, desfasurata anul trecut. Iar starul Barcelonei a aratat chiar de la primul meci ca este.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Portugalia, debutul lui Cristiano Ronaldo

Dupa ce Neymar si Lionel Messi au marcat in primele meciuri pe care le-au jucat la Cupa Mondiala, astazi, de la ora 19, este randul celui de-al treilea mare star al turneului final, Cristiano Ronaldo, sa-si.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Anglia - Italia, duelul dintre doua foste campioane mondiale

Doua foste campioane mondiale, Anglia si Italia, se vor intalni la Manaus, in grupa D, in cel mai interesant meci de sambata de la Cupa Mondiala si unul dintre cele mai asteptate dueluri din prima faza a.

Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Pentru prima oara din 1998, an in care a cucerit trofeul, Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, iar Karim Benzema a devenit primul jucator francez dupa Zinedine Zidane care marcheaza o dubla la turneul.

Cifrele zilei de vineri la Cupa Mondiala

Ziua de vineri programeaza trei partide la Cupa Mondiala:19:00: Mexic - Camerun Grupa A),22:00: Spania - Olanda Grupa B) si de la ora1:00: noaptea Chile - Australia Grupa B). Mai jos, cele mai interesante cifre despre aceste echipe. Pentru programul complet al CM 2014 apasati aici.

Anglia-Italia, meciul vedeta de astazi la Cupa Mondiala (echipe probabile, LIVE 1:00)

Arena Amazonia din Manaus va gazdui in aceasta noapte de la ora 1:00 al doilea mare derby al rundei inaugurale la Cupa Mondiala. Anglia intalneste Italia intr-un duel al fostelor campioane, un meci care ar putea tine oricand loc de finala.

CADOU DE INCEPUT Brazilia debuteaza cu o victorie discutabila la Cupa Mondiala

Atunci cand imnul Braziliei s-a cantat pe Stadionul Sao Paolo toata lumea a putut simti ca Brazilia joaca la Cupa Mondiala. Numai ca gazdele si-au marcat un autogol si mai tarziu au avut nevoie de un penalty inventat de arbitrul de centru pentru a trece in fata cu 2-1. LINKURI RAPIDE: Stiri Cupa Mondiala |Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Franta, specialista golurilor istorice la Cupa Mondiala

Nationala Frantei s-a specializat in marcarea golurilor istorice la Cupa Mondiala. Dupa ce a inscris primul gol din istoria competitiei, in 1930, si primul gol de aur din istoria turneelor finale, in 1998,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )