Libnet.ro
UNICEF

10:46

OMV Petrom a investit 1,7 milioane euro pentru un nou tronson de cale ferata in interiorul Petrobrazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom a investit 1,7 milioane euro pentru un nou tronson de cale ferata in interiorul Petrobrazi

OMV Petrom a inaugurat un nou tronson de cale ferata cu o lungime de 1,4 kilometri in interiorul rafinariei Petrobrazi, in urma unei investitii de circa 1,7 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

Ministerul Dezvoltarii mai face un pas pentru a aloca 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria

Ministerul Dezvoltarii Regionale a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion din Alexandria, Judetul Teleorman, de unde e originar Liviu Dragnea. Stadionul va avea circa 5. 500 de locuri si pista de atletism, va costa 55,7 milioane lei 12 milioane de euro) si va fi realizat prin Compania Nationala de Investitii, cu bani de la bugetul de stat. Orasul are circa 46. 000 de locuitori, este unul dintre cele mai sarace din tara, cu lipsuri importante in ceea ce priveste infrastructura de baza, iar echipa FCM Alexandria joaca in Liga 3.

Diaspora Start Up: 76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere in tara

Antreprenorii romani care locuiesc in strainatate sau care s-au intors recent in tara vor fi stimulati sa deschida o afacere in Romania prin programul Diaspora Start Up, care le pune la dispozitie 76 milioane de euro.

Grecia vrea cel putin 400 de milioane de euro pentru operatorul de gazoducte DESFA

Autoritatile elene se asteapta ca potentialii investitori sa ofere cel putin 400 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni de la operatorul retelei de gazoducte, DESFA, a declarat, ieri, ministrul elen al Energiei, George Stathakis, transmite Reuters, conform Agerpres.

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

Autoritatile au semnat 28 de contracte de finantare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

Autoritatile au semnat 28 de contracte de finantare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro, in cadrul Programul Operational Regional 2014-2020, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) trimis Redactiei.

Cum imparte Dragnea banii din taxele si impozitele noastre. 12 milioane de euro pentru o echipa cu 1000 de spectatori, in fieful sefului PSD

Ministerul Dezvoltarii Regionale vrea sa investeasca 55 de milioane de lei in modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din judetul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea. Ministerul justifica investitia din Alexandria prin faptul ca stadionul local nu indeplineste criteriile pentru Liga 1 si competitiile europene. insa, FCM Alexandria evolueaza in liga a treia.

Cum imparte Dragnea banii din taxele si impozitele noastre. 12 milioane de euro pentru o echipa cu 1000 de spectatori

Ministerul Dezvoltarii Regionale vrea sa investeasca 55 de milioane de lei in modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din judetul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea. Ministerul justifica investitia din Alexandria prin faptul ca stadionul local nu indeplineste criteriile pentru Liga 1 si competitiile europene. insa, FCM Alexandria evolueaza in liga a treia.

Consiliul Judetean a primit o finantare de 32,5 milioane de euro pentru reabilitarea Drumului de sub munte care face legatura intre Brasov si Sibiu

Este pentru prima data cand Brasovul solicita si obtine finantare europeana pentru reparatia unui drum, care ar putea fi o alternativa pe DN 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )