Libnet.ro
UNICEF

12:00

OMV Petrom s-a listat la Bursa din Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom s-a listat la Bursa din Londra

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, s-a listat pe bursa londoneza prin intermediul instrumentelor financiare denumite certificate de depozite globale Global Depositary Receipts - GDR), dupa ce banca americana Citibank a emis aproape 2,5 milioane de GDR-uri OMV Petrom la bursa de la Londra, arata un comunicat transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom s-a listat la Bursa din Londra, dupa ce Fondul Proprietatea si-a vandut o parte din pachetul de actiuni

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, s-a listat pe bursa londoneza prin intermediul instrumentelor financiare denumite certificate de depozite globale Global Depositary Receipts - GDR), dupa ce banca americana Citibank a emis aproape 2,5 milioane de GDR-uri OMV Petrom la bursa de la Londra, arata un comunicat transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom ofera finantari in valoare de 150.000 de euro pentru proiecte ce vizeaza educatia profesionala si mediul

OMV Petrom va oferi finantari in valoare de 150. 000 de euro in competitia de proiecte Idei din Tara lui Andrei. Competitia se afla la a cincea editie si are ca scop sprijinirea proiectelor ce vizeaza educatia profesionala si mediul.

Pachet suspect in gara Greenwich din Londra: Toate trenurile au fost oprite si pasagerii au fost evacuati (FOTO)

Panica intr-una dintre garile importante din Londra. Toate trenurile au fost oprite in gara Greenwich si toti pasagerii evacuati dupa o alerta intr-unul dintre vagoane in care a fost.

OMV si MOL vor primi petrol din Iran

Alaturi de negocierile cu firma MOL din Ungaria privind exportul de 140. 000 de barili de titei pe zi bpd), Iranul finalizeaza discutiile cu grupul energetic austriac OMV pentru semnarea unui contract de livrare a petrolului pe termen mediu, transmite agentia azera de stiri Trend News, potrivit Agerpres.

VIDEO. Alarma de pe aeroportul din Londra a incetat, dupa ce sute de persoane au fost evacuate. Cauza ar fi fost un accident chimic

Aeroportul din estul Londrei, London City Airport, a fost declarat zona sigura de catre autoritati dupa ce fusese evacuat, vineri dupa-amiaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )