Libnet.ro
UNICEF

16:45

Operatiune antiterorista de amploare in Georgia: Cel putin 3 islamisti si un membru al fortelor de ordine au murit

B1 B1,
Operatiune antiterorista de amploare in Georgia: Cel putin 3 islamisti si un membru al fortelor de ordine au murit

Au fost scene de razboi in capitala georgiana Tbilisi! O operatiune antiterorista a fortelor de ordine georgiene a dus la un schimb de focuri dur mai multi presupusi intr-o periferie a orasului,. continuă pe B1

Atentat sinucigas intr-o moschee din Nigeria. Cel putin 50 de morti

Cel putin 50 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis marti intr-o moschee din nord-estul Nigeriei, transmit agentiile internationale de presa, citand un bilant anuntat de politie.

Cel putin 50 de oameni au murit intr-un atac sinucigas comis intr-o moschee din Nigeria

Cel putin 50 de persoane au fost ucise marti intr-un atac sinucigas atribuit gruparii jihadiste Boko Haram si comis intr-o moschee din Mubi, una dintre cele mai periculoase orase din Nigeria.

Nou atac terorist. Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 50 de persoane au murit in urma unui atac sinucigas ce a avut loc, marti, intr-o moschee din orasul nigerian Mubi, a declarat un reprezentant al Politiei, informeaza BBC News.

Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Ministerul Energiei se asteapta cel putin la o stagnare a energiei electrice, posibil chiar o diminuare, iar la gaze naturale nu a primit de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) semnale cu privire la o ajustare pozitiva, a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul unei operatiuni de distribuire a ajutoarelor alimentare in vestul Marocului, transmit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )