Libnet.ro
UNICEF

23:46

Opozantul rus Aleksei Navalnii, scos din coma indusa. Ce spun medicii germani

Adevărul Adevărul,
Opozantul rus Aleksei Navalnii, scos din coma indusa. Ce spun medicii germani

Principalul opozant rus al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, otravit in Rusia cu un agent neurotoxic de tip noviciok potrivit Berlinului, a iesit din coma indusa si urmeaza sa fie decuplat - in etape - de la aparatul de ventilatie, a anuntat luni Spitalul Charite din capitala germana, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alexei Navalnii a iesit din coma indusa medical

Opozantul rus Alexei Navalnii a iesit luni din starea de coma indusa medical, urmand ca, etapizat, sa se renunte si la ventilatia artificiala, a anuntat spitalul berlinez Charite, potrivit AFP.

Aleksei Nalvanii a iesit din coma indusa iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit, sustin reprezentantii spitalului din Berlin

Liderul opozitiei ruse Aleksei Nalvanii a iesit din coma indusa iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit, spun reprezentantii spitalului din Berlin, unde Navalniieste internat dupa ce a fost.

Alexei Navalny a iesit din coma indusa iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit, sustin reprezentantii spitalului din Berlin

Liderul opozitiei ruse Alexei Navalny a iesit din coma indusa iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit, spun reprezentantii spitalului din Berlin, unde Navalny este internat dupa ce a fost otravit. Doctorii.

Aleksei Navalnii a iesit din coma si reactioneaza la cuvinte

Aleksei Navalnii, principalul opozant al Kremlinului, a fost scos din coma indusa si a inceput sa re.

Navalnii a iesit din coma si este receptiv

Alexei Navalnii a fost scos din coma indusa si este receptiv la comenzile medicilor, anunta reprezentantii spitalului din Berlin unde opozantul rus este internat, potrivit Associated Press.

Digi24: Cele doua ore care i-au salvat viata lui Aleksei Navalnii. Filmul supravietuirii

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii este in coma intr-un spital din Berlin, iar Germania a anuntat ca a fost otravit, in Rusia, cu neurotoxina noviciok.

Aleksandr Lukasenko sustine ca Minsk-ul a interceptat o discutie telefonica intre Berlin si Varsovia care ar demonstra ca otravirea lui Aleksei Navalnii este un fals

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, i s-a laudat premierului Federatiei Ruse, Mihail Misustin, ca serviciile speciale de la Minsk ar fi interceptat un dialog intre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si un reprezentant al conducerii de la Varsovia. Potrivit lui, cei doi oficiali ar fi discutat despre cazul otravirii opozantului rus Aleksei Navalnii, iar Angela Merkel ar fi dat de inteles ca Navalnii, de fapt, nu a fost otravit.

NATO se reuneste pentru a discuta raspunsul la otravirea lui Aleksei Navalnii

Otravirea dizidentul rus Aleksei Navalnii va fi discutata la o sedinta de urgenta a NATO ce are loc vineri in contextul in care liderii europeni au amenintat cu noi sanctiuni impotriva Moscovei care neaga vehement implicarea in tentativa de asasinat, informeaza AFP.

Nu avem cu ce ne ocupa in tara noastra? Cum comenteaza Igor Dodon otravirea lui Aleksei Navalnii

Igor Dodon s-a aratat deranjat de intrebarea adresata de Adevarul. ro, in cadrul unei emisiuni Live, cu privire la otravirea opozantului rus Aleksei Navalnii. Presedintele R. Moldova a afirmat ca nu este corect ca dansul sa comenteze ceea ce se intampla in alte tari si a reprosat presei de ce nu-l intreaba, de exemplu, despre protestele impotriva restrictiilor anti-COVID-19 din Germania.

Presiune pe Angela Merkel. Ce ar putea insemna otravirea lui Navalnii pentru proiectul Nord Stream 2

Cancelarul german Angela Merkel este sub o presiune din ce in ce mai mare pentru oprirea construirii conductei de gaze naturale Nord Stream 2, dupa ce medicii germani au confirmat ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu neurotoxina noviciok.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )