Libnet.ro
UNICEF

09:47

Opozitia siriana in exil va participa la conferinta Geneva II

Hotnews Hotnews,
 Opozitia siriana in exil va participa la conferinta Geneva II

Coalitia opozitiei siriene s-a pronuntat, sambata la Istanbul, in cadrul unui vot in favoarea trimiterii unei delegatii saptamana viitoare la conferinta de pace supranumita Geneva II, destinata gasirii unei solutii politice la razboiul civil din Siria. continuă pe Hotnews

Opozitia siriana in exil va participa la conferinta Geneva II

Coalitia opozitiei siriene s-a pronuntat, sambata la Istanbul, in cadrul unui vot in favoarea trimiterii unei delegatii saptamana viitoare la conferinta de pace supranumita Geneva II, destinata gasirii.

Opozitia siriana, invitata la conferinta de pace de la Geneva II

Washingtonul a invitat de curand opozitia siriana sa participe la conferinta internationala de pace Geneva II, in speranta unei solutionari a conflictului sirian care dureaza de trei ani. Pe de alta parte, guvernul de la Damasc, impreuna cu Rusia incearca sa faca un front comun pentru a aduce si Iranul la masa negocierilor, relateaza AFP.

John Kerry indeamna opozitia siriana sa participe la conferinta Geneva II

Secretarul de Stat american, John Kerry, a indemnat, joi, opozitia siriana sa participe la conferinta internationala de pace Geneva II, programata sa inceapa in 22 ianuarie, informeaza AFP, citata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )