Libnet.ro
UNICEF

18:45

Opt cetateni straini, la un pas de a fi executati in Indonezia, pentru trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Opt cetateni straini, la un pas de a fi executati in Indonezia, pentru trafic de droguri

Opt cetateni straini, acuzati ca traficau droguri pe teritoriul Indoneziei, sunt foarte aproape de a fi executati, anunta AFP, citat de portalul basarabean noi. md. continuă pe România Liberă

Indonezia: Noua persoane, din care opt straini, au primit notificare ca vor fi EXECUTATE

Noua persoane, din care opt cetateni straini, condamnati la moarte pentru trafic de droguri, au primit notificarea oficiala de executie iminenta, a anuntat, sambata, Parchetul general de la Jakarta, transmite AFP, conform Agerpres.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unei tinere din Republica Moldova, condamnata pentru trafic de etnobotanice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul unei tinere care a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru trafic de etonobotanice. in urma cu sase ani a venit in Romania cu visuri.

Senatorul Alexandru Cordos s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de influenta

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, relateaza Mediafax.

Fostul sef al Garzii de Mediu, arestat pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul sef al Garzii de Mediu Marius Barbulescu a fost arestat pentru trafic de influenta si luare de mita, dupa ce a fost retinut initial de DNA miercuri seara. Magistratii Tribunalului Arges au admis.

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos, urmarita penal pentru trafic de influenta

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos este urmarita penal pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. Mihaiela Cordos si Andreea Alexandra Cordos, sotia si fiica senatorului PSD, sunt urmarire p.

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. Barbulescu ar fi promis ca.

Perchezitii DNA la Spitalul Judetean Cluj. Senatorul PSD Alexandru Cordos si sotia lui, anchetati pentru trafic de influenta

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, retinuta pentru trafic de influenta

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata, ea urmand sa fie dusa azi la instanta suprema, cu propunere de arestare preventiva, potrivit reprezentantilor DNA.

Fost sef al Garzii de Mediu, arestat pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu Marius Barbulescu si omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, retinuti de DNA in dosarul in care Barbulescu este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, au fost arestati preventiv, joi seara, de Tribunalul Arges, relateaza Mediafax.

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )