Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ora Pamantului va fi serbata spectaculos la Barlad.

România Liberă România Liberă,
Ora Pamantului va fi serbata spectaculos la Barlad.

In data de 29 martie, toate luminile orasului Barlad se vor inchide timp de o ora, cu ocazia evenimentului Ora Pamantului din 2014. In plus, cu aceasta ocazie, barladenii vor putea participa la observatii astronomice din strada. Astfel, intre orele 20. 00 si 21. 30, Observatorul Astronomic al Muzeului Vasile Parvan din Barlad va organiza observatii astronomice din strada in zona parcului Victor Ion Popa, pe strada Republicii. Evenimentul Ora Pamantului este organizat cu scopul . continuă pe România Liberă

Ora Pamantului 2014: Sa lasam Pamantul sa respire macar o ora

Constantenii sunt asteptati la evenimentul Ora Pamantului 2014 sambata, 29 martie, in Parcul Tabacarie, zona restaurantului La Cetate, intre orele 20. 30, pentru a aprinde mii de lumanari.

VIDEO Targoviste: Mii de lampioane se vor aprinde din nou in Ora Pamantului

2014 lampioane se vor aprinde din nou, la Targoviste, cu ocazia evenimentului Ora Pamantului. Sambata, la ora 20. 30, toate luminile din oras vor fi stinse, iar targovistenii vor inalta catre cer, din Piata Tricolorului, lampioanele primite din partea administratiei locale.

Urania prezinta horoscopul saptamanii 23 - 29 martie, la Pasul Fortunei. Afla ce iti rezerva astrele! (VIDEO)

Cele mai importante predictii astrologice va sunt oferite saptamanal de Urania, in emisiunea Pasul Fortunei, difuzata de postul B1 TV, in fiecare sambata, incepand cu ora 16:00. Afla ce iti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )