Libnet.ro
UNICEF

16:01

Orasul grec Salonic, evacuat partial din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 Orasul grec Salonic, evacuat partial din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Mii de greci au fost evacuati duminica din orasul Salonic, al doilea ca marime din Grecia, pentru a le permite specialistilor a dezamorseze o bomba din al Doilea Razboi Mondial, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

PANICA in Germania! Aeroportul din Hamburg a fost evacuat de urgenta din cauza unei substante toxice. 68 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale (FOTO, VIDEO)

UPDATETraficul aerian de pe aeroportul din Hamburg a fost reluat. Pompierii au spus ca au gasit un recipient al unui spray paralizant cu piper. Acesta a fost deschis si pulverizat, o mare parte din el fiind.

Un medic neurochirurg de la Spitalul Colentina sustine ca vietile mai multor pacienti sunt in pericol, din cauza ca se fac operatii doar pana la ora 15.00. El il acuza pe managerul unitatii medicale pentru situatie, insa acesta neaga acuzatiile

Un medic neurochirurg de la Spitalul Colentina sustine ca, din cauza lipsei de personal la sectia ATI, operatiile chirurgicale nu s-ar mai realiza dupa ora 15. 00, astfel ca vietile pacientilor ar fi in pericol.

Un medic neurochirurg de la Spitalul Colentina sustine ca vietile mai multor pacienti sunt in pericol, din cauza ca se fac operatii doar pana la ora 15.00. El il acuza pe managerul unitatii medicale pentru situatie

Un medic neurochirurg de la Spitalul Colentina sustine ca, din cauza lipsei de personal la sectia ATI, operatiile chirurgicale nu s-ar mai realiza dupa ora 15. 00, astfel ca vietile pacientilor ar fi in pericol.

Trafic blocat pe DN 1, pe centura de vest a Ploiestiului, din cauza unui accident cu trei masini

Traficul pe DN1, pe Centura de Vest a Proiestiului, este blocat din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini. O persoana a ramas incarcerata dupa ce unul dintre vehicule, un camion incarcat cu sare, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat peste un autoturism Dacia Logan.

Romania a pierdut anul trecut peste 66.000 de locuitori din cauza declinului demogafic

Populatia Romaniei a scazut, in 2016, cu 66. 718 de locuitori din cauza declinului demografic, reducerea populatiei din cauze demografice accelerand fata de anul precedent, arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS).

CNA a suspendat o sedinta de joi din cauza unui membru ce a lipsit nemotivat

CNA a suspendat sedinta programata joi la ora 10. 00, din cauza faptului ca nu s-a putut intruni cvorumul. Trebuiau sa fie prezenti opt membri, din totalul de 11, dar la sediul CNA s-au prezentat sapte persoane, potrivit Pagina de Media.

Primaria Bistrita a cheltuit peste un milion de euro pe un pod care nu poate fi folosit, din cauza ca autoritatile nu au ajuns la o intelegere cu cetatenii

Primaria Bistrita a cheltuit, in 2016, peste un milion de euro pentru construirea unui pod, care nu poate fi folosit, insa, din cauza ca municipalitatea nu a ajuns la o intelegere cu proprietarii terenurilor din zona.

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

Mihai Bendeac, la un pas sa-si puna capat zilelor din cauza depresiei: M-am trezit noaptea, pe jumatate iesit pe geamul unui apartament de la etajul 9

Mihai Bendeac a vorbit, in cadrul unei emisiuni, despre una dintre cele mai grele perioade din viata lui. indragitul actor reuseste sa-si faca fanii sa rada in hohote si a demonstrat de.

Din cauza lipsei de personal la ATI, doi pacienti sunt condamnati la moarte

Un medic neurochirurg de la Spitalul Colentina din Bucuresti a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca interventiile chirurgicale pot fi facute doar pana la ora 15. 00, dupa ce managerul unitatii a redus personalul Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva ATI).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )