Libnet.ro
UNICEF

22:30

Orban explica scandalul din PNL dupa negocierile din Coalitie: Niciodata nu pot fi multumiti toti!

Antena3 Antena3,
Orban explica scandalul din PNL dupa negocierile din Coalitie: Niciodata nu pot fi multumiti toti!

Ludovic Orban a incercat, sambata, sa minimalizeze revolta liderilor liberali nemultumiti, care au incercat, peste capul lui, sa convoace o sedinta a Biroului Permanent National. in spatiul public a aparut textul unui SMS in care Orban ii avertiza pe pucisti ca sedinta convocata nu este statutara. continuă pe Antena3

Nemultumitii din PNL, un pas inapoi. Rares Bogdan: Am considerat ca discutiile noastre in partid pot fi amanate. Acum importanta e tara

Dupa ce in cursul zilei au fortat un puci in partid, nemultumitii din PNL fac un pas inapoi in razboiul cu Ludovic Orban. A fost o rugaminte a presedintilor din filiale, nu e nimic razboinic. Consideram ca acum e mult mai important sa dam un guvern rapid. Am considerat ca discutiile noastre in partid pot fi amanate. Acum importanta e tara, este impotanta stabilitatea si oferirea un guvern si a unui program de guvernare extrem de eficient, a declarat prim-vicedintele Rares Bogdan.

Variantele de pe masa PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR. Liberalii vor acord scris in Coalitie pentru sustinerea lui Orban

Liberalii au pus pe masa, marti seara, toate scenariile posibile privind negocierile cu USR-PLUS si UDMR, convenind ca o schimbare oficiala a mandatului, in sensul in care Ludovic Orban sa fie premier sa fie validata abia dupa ce partenerii de discutii vor semna un acord scris in acest sens.

Nemultumiri majore in PNL dupa ce Orban a cedat in favoarea USR-PLUS si UDMR pentru a obtine sefia Camerei Deputatilor

Sunt nemultumiri majore in interiorul Partidului National Liberal PNL), dupa negocierile de ieri de la Vila Lac 1, acolo unde PNL, USR-PLUS si UDMR au negociat si au impartit functiile in Parlament si in viitorul Guvern.

Surse.Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Unii liberali considera ca Orban tine la sefia Camerei

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

Gheorghe Flutur intervine in discutiile din PNL: Trebuie sa inchidem problemele in interior. Nu poti sa te duci intr-o alianta daca la tine lucrurile nu-s puse la punct

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, intervine in discutiile din partid legat de propunerea de premier si spune ca nu poti sa te duci intr-o alianta, intr-o coalitie, daca la tine lucrurile nu-s puse la punct. Referindu-se la Ludovic Orban, Flutur spune ca acesta si-a asumat, iar in mai multe etape din viata domniei sale a avut aceasta demnite, acest curaj.

Prima reactie a lui Orban dupa tensiunile din PNL: Niciodata nu pot fi toti multumiti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata seara, ca niciodata nu pot fi toti multumiti, dupa ce o parte a partidului a fost nemultumita de cedarea ministerelor Dezvoltarii si Fondurilor Europene, iar lideri precum Rares Bogdan si Robert Sighiartau au incercat un puci impotriva sefului lor.

Scandalul din Televiziunea Romana, departe de final

ACTUALIZARE - Membri Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane au afirmat ca la sedinta de astazi nu s-au intrunit voturile necesare pentru Ordinea de zi, astfel incat sedinta nu a putut continua. --- *ACTUALIZARE - in urma afirmatiilor facute de MediaSind, TVR ne-a precizat ca astazi a continuat sedinta Consiliului de Administratie al SRTv iar dezbaterile au debutat cu supunerea la vot de catre PDG a ordinii de zi si au continuat cu atacuri si acuzatii nefondate din partea doamnei Monica Ghiurco si a dlui Sorin Iliesiu la adresa unor realizatori ai TVR sau cu privire la decizii de management avand ca obiect proiectele speciale pregatite de TVR 1 pentru sarbatori. --- *ACTUALIZARE - Activitatea Televiziunii Romane este blocata pentru ca sefa institutiei fuge de votul Consiliului de Administratie, scrie un comunicat de presa al MediaSind. --- * MediaSind: Administratia Televiziunii Romane a prejudiciat bugetul institutiei cu peste 20 milioane de euro, prin refuzul de a aplica masurile impuse de Curtea de Conturi in urma controalelor asupra activitatii din TVR * Doina Gradea a negat in mai multe ocazii acuzatiile care i se aduc Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa MediaSind TVR, in acord cu rezolutiile votate de membrii afiliati in cadrul Adunarilor generale, au solicitat, in repetate randuri, membrilor CA sa voteze atragerea raspunderii administratorului Doina Gradea pentru management defectuos, care a dus la prejudicierea institutiei, constatat prin Raportul Curtii de Conturi nr. 2019 si prin Procesul-verbal de inspectie incheiat la data de 26. 2020, emis de Ministerul Finantelor Publice - Directia Generala de Inspectie Economico-Financiara D.

Viata e scurta. Lectia unei femei din Wuhan dupa lupta cu pandemia de COVID-19, la un an de la primele cazuri depistate

In finalul anului 2019, Duan Ling, o femeie de afaceri din Wuhan, si sotul sau chirurg, Fang Yushun, au inceput sa auda vorbe in grupurile de discutii din spital despre o boala care se facea tot mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )