Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ore de istorie in weekend pentru copiii de romani din Marea Britanie si Spania

Adevărul Adevărul,
Ore de istorie in weekend pentru copiii de romani din Marea Britanie si Spania

Facultatea de Istorie si Stiinte Politice a UOC a semnat un protocol de colaborare cu scolile romanesti Nicolae Iorga din Marea Britanie si Spania. continuă pe Adevărul

INTERVIU Cum se vad restrictiile valabile de astazi prin ochii unui expert in sanatate publica: Sunt masuri bune si in 2-3 saptamani vom vedea daca au efect. inchiderea scolilor pentru copiii sub 10 ani si a pietelor nu se justifica

Noile restrictii care se aplica incepand de astazi sunt in general masuri bune si vor avea efect, insa unele dintre ele au fost luate putin cam tarziu, in timp ce altele, precum inchiderea scolilor pentru copiii mai mici de 10 ani si inchiderea pietelor, nu se justifica, afirma, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Razvan Chereches, profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai. Cat de bine vor functiona efectiv aceste masuri vom sti abia peste 2-3 saptamani si depinde mult si de felul in care autoritatile locale vor decide sa impuna respectarea lor, subliniaza Razvan Chereches.

Lukoil vrea sa-si vanda participatia din Marea Neagra Romgaz va intra in camera de date pentru a vedea daca merita sa cumpere

Rusii de la Lukoil ar vrea sa-si vanda cota de participare pe care o detin in perimetrul de explorare- dezvoltare- productie gaze EX-30 Trident din Marea Neagra, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Cel mai indreptatit sa preia participatia ar fi Romgaz, partenerul sau in proiect, insa nu va face acest pas pana nu va obtine toate informatiile necesare. De aceea, mai intai va intra in camera de date. Potrivit surselor citate, nu Legea Offshore ar fi motivul pentru care Lukoil vrea sa-si vanda participatia.

Focar de COVID-19 la bordul Fregatei Regina Maria. Nava isi incheie mai devreme misiunea din Marea Mediterana

Ministerul Apararii anunta ca Fregata Regina Maria este nevoita sa isi incheie misiunea NATO din Marea Mediterana, mai devreme decat era planificat, avand in vedere ca un focar de coronavirus a fost.

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Kamala Harris, viitor vicepresedinte al SUA: Oamenii au ales decenta si adevarul. Fiecare fetita vede acum ca America e tara posibilitatilor. Pentru copiii acestei tari, mesajul e clar - Visati cu ambitie (VIDEO)

Kamala Harris va intra in istorie ca fiind prima femeie care ajunge vicepresedinte al Statelor Unite. in primul discurs sustinut din aceasta postura, ea a vorbit despre contributia femeilor la ceea ce reprezinta.

Lukoil intentioneaza sa iasa din Marea Neagra, unde opereaza o concesiune impreuna cu Romgaz

Lukoil intentioneaza sa se retraga de pe platoul continental al Romaniei de la Marea Neagra, unde opereaza o concesiune impreuna cu Romgaz SNG), potrivit g4media. ro, care citeaza surse din piata de energie. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata si de catre Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Noi masuri privind accesul pe teritoriul Cehiei pentru persoanele sosite din zonele rosii, inclusiv Romania. De cand intra in vigoare decizia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, pentru persoanele care sosesc din statele incluse in zona rosie din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )