Libnet.ro
UNICEF

18:45

Organizatorii protestului de pe 26 august asteapta multa lume la manifestatie

Adevărul Adevărul,
Organizatorii protestului de pe 26 august asteapta multa lume la manifestatie

Miscarea Nationala de Rezistenta ACUM, formata din PAS, PLDM si PDA, partide care vor organiza protestul din 26 august, asteapta multa lume la actiunea respectiva, pentru ca multi moldoveni plecati peste hotare revin acasa. Despre aceasta a comunicat presedintele organizatiei municipale Chisinau a Partidului Actiune si Solidaritate, Vladimir Bolea, in cadrul emisiunii Moldova live de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase cheama primarii sa se alature protestului din 26 august

Liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a adresat o scrisoare primarilor din tara, in care ii indeamna sa fie alaturi de oamenii care i-au ales si sa participe la protestul anti-guvernare din 26 august, transmite IPN.

Igor Munteanu: Adunarea cetatenilor din 26 august ar putea fi un corolar al multor luni de proteste

Directorul executiv al IDIS Viitorul, Igor Munteanu, sustine, in cadrul unui interviu pentru Cotidianul. md, ca Adunarea generala a cetatenilor din 26 august ar putea fi un corolar al multor luni de proteste pentru mii de cetateni din Republica Moldova contra unor abuzuri repetate, care compromit ideea de europenizare a tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )