Libnet.ro
UNICEF

11:45

Oscar Pistorius isi vinde casa din Pretoria pentru a achita costurile procesului

B1 B1,
Oscar Pistorius isi vinde casa din Pretoria pentru a achita costurile procesului

Campionul paralimpic Oscar Pistorius isi va vinde resedinta dinPretoria pentru a putea achita costurile procesului, potrivit persoanei responsabile cu supervizarea afacerii. A devenit necesar ca Pistorius. continuă pe B1

Oscar Pistorius isi vinde casa pentru a achita costurile procesului.

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care este acuzat ca si-a ucis iubita Reeva Steenkamp, isi va vinde casa pentru a achita costurile procesului, informeaza Mediafax. A devenit necesar ca Pistorius sa-si vanda resedinta din Pretoria pentru a acoperi costurile procesului care sunt in crestere. El nu se gandeste sa revina si sa locuiasca in acea casa, a declarat Ramsay Webber, responsabilul cu supervizarea afacerii. Oscar Pistorius nu s-a mai intors la resedinta in care si-a .

Ucraina isi recheama amabsadorul din Moscova

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia, pentru a-l consulta in privinta recentelor implicatii internationale ale situatiei din Crimeea, scrie Reuters. Avand in vedere situatia dinCrimeea, este.

Stia ca ce face este ilegal. Marturia care ar putea fi decisiva in cazul lui Oscar Pistorius

Procesul atletului Oscar Pistorius a intrat in a treia saptamana, iar premisele pentru achitarea sud-africanului sunt din ce in ce mai putine. in balanta va atarna greu marturia lui Sean Rens, un angajat.

Procesul lui Oscar Pistorius, o noua zi. Reeva Steenkamp se afla in pozitie defensiva atunci cand a fost ucisa

Reeva Steenkamp, prietena lui Oscar Pistorius, era asezata pe un teanc de reviste, intr-o pozitie defensiva, atunci cand a fost impuscata mortal de atlet, a marturisit un expert in balistica, citat de CNN.

JPMorgan isi vinde divizia de materii prime pe 3,5 miliarde dolari

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana, isi vinde divizia de materii prime catre Mercuria Energy Group Ltd. din Elvetia, pentru 3,5 miliarde dolari.

Statul isi vinde la vara actiunile Rompetrol.

Statul va lansa in aceasta vara licitatia prin care vrea sa vanda 26% din Rompetrol Rafinare, iar pretul de pornire va fi de 200 milioane de dolari, cel oferit de actionarul majoritar, grupul Rompetrol, a declarat Gabriel Dumitrascu, directorul Directiei Privatizari din Departamentul pentru Energie. In aceasta vara lansam licitatia pentru vanzarea pachetului de 26% din Rompetrol Rafinare, n. r). Diferenta de 18% va ramane la stat, a declarat Dumitrascu la conferinta Bursa romaneasca, piata .

Vladimir Putin le cere oamenilor de afaceri rusi sa isi retraga banii din bancile occidentale si sa ii aduca in tara

Vladimir Putin i-a indemnat, joi, pe oamenii de afaceri rusi sa isi retraga activele din tarile occidentale si sa aduca banii acasa, pentru a ajuta economia Rusiei sa supravietuiasca in contextul sanctiunilor impuse dupa anexarea Crimeei. Anticipand o posibila extindere a sanctiunilor Occidentului ce i-ar putea viza pe oamenii de afaceri apropiati de Putin, unii oligarhi rusi sunt din ce in ce mai nelinistiti in ceea ce priveste soarta afacerilor lor, noteaza Reuters.

Oscar Pistorius era innebunit dupa arme. Si-a comandat sase inainte de crima care a oripilat Africa de Sud

Cu putin timp inainte de a-si impusca iubita, atletul sud-african isi rezervase alte trei pistoale, o pusca si doua revolvere.

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia.

Ucraina si-a rechemat luni ambasadorul de la Moscova, in urma referendumului organizat duminica in peninsula separatista Crimeea care a aprobat alipirea acesteia la Rusia, relateaza Mediafax. Tinand cont de situatia cu privire la Crimeea si de necesitatea de a discuta anumite aspecte internationale ale crizei, Ucraina isi recheama pentru consultari ambasadorul in Rusia, Volodimir Elcenko, a anuntat Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat.

A plecat la studii in UK, iar acum are o afacere acolo. Cine este tanara care a facut un business din pasiunea pentru dans

Putea sa aleaga confortul de a prelua businessul din educatie al familiei, insa a ales sa se descurce pe cont propriu si sa isi urmeze pasiunea. Irina Alionte 25) a urmat un master in Marea Britanie si, desi era tentata sa revina in tara, a ales sa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )