Libnet.ro
UNICEF

07:15

(P)Iasi Business Days 150; cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania ajunge la Iasi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P)Iasi Business Days 150; cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania ajunge la Iasi

A 16-a editie a Business Days va reveni la Iasi dupa doi ani, in perioada 1-2 octombrie, cu un program complex de actiuni si speakeri de top, conform traditiei sale formate in ultimii patru ani. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai important lucru este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu. Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru .

PSD evita propunerea lui Tariceanu. Dan Sova: Cel mai important e sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu

PSD pare sa evite propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, propunere lansata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

Presa elena: Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani, Romania a castigat relativ usor

Presa elena a criticat, duminica seara, prestatia reprezentativei Greciei in partida cu Romania, scor 0-1, notand ca a fost cel mai slab meci al grecilor din ultimii ani si ca fotbalistii lui Claudio Ranieri au dezamagit, dar si ca elevii lui Victor Piturca au obtinut relativ usor cele trei puncte.

Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

Aplicatia WhatsApp va deveni in curand cel mai apropiat serviciu de mesagerie, apreciaza seful Facebook, Mark Zuckerberg. Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume si mai.

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Cel putin 2.296 de decese din 4.293 de cazuri in cinci tari din Africa de Vest

Cel putin 2. 296 de persoane din 4. 293 de cazuri de infectie in cinci tari din Africa de Vest si-au pierdut viata in cea mai grava epidemie de Ebola din istorie, a anuntat marti Organizatia Mondiala a.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

Gitenstein: M-a suparat discursul lui Viktor Orban privind sfarsitul democratiei liberale, iar UDMR este cel mai bun exemplu ca se insala. Analist american: Banii murdari din Ungaria si Bulgaria cresc influenta Rusiei

Fostul ambasador american in Romania, Mark Gitenstein, a criticat, marti, discursul premierului ungur Viktor Orban, care anunta falimentul democratiei liberale in Europa, fostul diplomat aratand ca tocmai influenta pe care UDMR o exercita in politica romaneasca este o dovada a succesului democratiei liberale. La randul sau, analistul american Wess Mitchell, presedintele think-tank-ului Center for European Policy Analysis, a atras atentia ca Rusia exercita asupra Romaniei cea mai mare amenintare de la incheierea Razboiului Rece, el avertizand asupra influentei rusesti din Ucraina, Ungaria si Bulgaria.

Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Esti asteptat, incepand de maine, in lumea fabuloasa a celui mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania! La ora 10:00, BIFE-SIM 2014 isi deschide portile si te invita sa iei parte la o experienta.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )