Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientul 17, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a fost cazat in Teritoriile Palestiniene

România Liberă România Liberă,
Pacientul 17, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a fost cazat in Teritoriile Palestiniene

Din datele detinute, reiese ca acesta a calatorit in Israel, in perioada 21 - 26 februarie. Pacient. continuă pe România Liberă

Pacientul 17 internat la spitalul Dimitrie Gerota a fost cazat in teritoriile Palestiniene

Cu privire la situatia pacientului 17 confirmat cu coronavirus si despre care s-a relatat ca a fost infectat in timpul unei calatorii in Israel, Ministerul Turismului din Israel , informeaza printr-un comunicat remis Redactiei, asupra faptului ca, din datele detinute, reiese ca acesta a calatorit in Israel in perioada 21-26 februarie. Pacientul 17 a fost cazat la Hotel Taybeh Golden din orasul Ramallah si Hotel Ambasador din orasul Betleem ambele in teritoriile palestiniene). Nu sunt informatii pana la acest moment referitor la o posibila sedere a lui in Israel.

Cinci noi cazuri de coronavirus in Capitala - numarul total a ajuns la 64. Patru au legatura cu fostul ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota

Inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota, ridicand numarul oamenilor pe care barbatul i-a infectat la 13.

CORONAVIRUS. Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala,in carantina. Sunt vizati atat medicii, cat si pacientii

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri va Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, unde a fost internat un barbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat in.

Arafat anunta ca spitalul Dimitrie Gerota din Capitala a intrat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, miercuri, ca Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, unde a fost internat un barbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat in carantina, fiind vizati atat medicii, cat si pacientii.

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este de miercuri in carantina

Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039; din Capitala este de miercuri in carantina, iar pacientii si personalul unitatii medicale raman aici timp de 14 zile, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat.

CORONAVIRUS |Alerta in Capitala! Ancheta epidemiologica la Spitalul Dimitrie Gerota, unde un barbat infectat cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii fara sa stie ca era bolnav (VIDEO)

Alerta maxima in Capitala. Accesul in spitalul MAI din Capitala este restrictionat dupa ce unul dintre cei doi pacienti diagnosticati luni seara cu COVID-19 a intrat in contact cu medicii, fara sa se.

Ministerul Turismului prezinta parcursul ,,pacientului 17 , cel al fostului ofiter MAI

Pacientul 17 internat la spitalul Dimitrie Gerota a fost cazat in teritoriile Palestiniene.

CORONAVIRUS |Ambasada Israelului, precizari despre Pacientul 17: Nu avem informatii referitor la o posibila sedere a lui in Israel A fost cazat in doua hoteluri din teritoriile palestiniene

Ambasada Israelului in Romania face noi precizari cu privire la pacientul 17, barbatul in varsta de 60 de ani, fost ofiter MAI, diagnosticat cu noul coronavirus care a fost internat la Spitalul Dimitrie.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Spitalul MAI - Dimitrie Gerota din Capitala, in carantina. Personalul si pacientii vor fi izolati 14 zile FOTO

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este incepand de marti in carantina timp de 14 zile dupa ce, pacientul cu nr. 16 infectat cu coronavirus, a fost internat mai multe zile fara a i se face testul pentru infectia cu acest virus. Barbatul de 60 de ani din Capitala calatorise recent in Israel insa el nu a spus medicilor ca a fost plecat intr-o zona de risc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )