Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pandurii Targu Jiu a debutat cu o infrangere in Liga Europa, scor 0-1 cu Dnepr Dnepropetrovsk

B1 B1,
Pandurii Targu Jiu a debutat cu o infrangere in Liga Europa, scor 0-1 cu Dnepr Dnepropetrovsk

Infrangere pentru Pandurii Targu Jiu la debutul sezonului 2013/2014 al Ligii Europa. Formatia a fost invinsa, joi, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 1-0), de ucrainienii de la Dnepr Dnepropetrovsk, in prima. continuă pe B1

Pandurii - Dnepr: Gorjenii debuteaza in Liga Europa. ...

Pandurii Targu Jiu debuteaza in aceasta seara, in Liga Europa, impotriva ucrainenilor de la Dnepr. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, incepand cu ora 20. Elevii lui Pustai intalnesc in aceasta seara unul din grazii fotbalului ucrainean, Dnepr venind din prima liga a Ucrainei, unde a reusit sa invinga Sahtiorul lui Lucescu. Dnepr este echipa favorita a meciului, mai ales ca pe banca sa tehnica sta Juande Ramos, unul dintre cei mai experimentati antrenori ai deceniului trecut, cu mai multe .

Pandurii - Dnepr: Vezi care e scorul final.

Echipa Pandurii Targu Jiu a debutat cu o infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, joi, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 1-0), de formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, in prima etapa a grupei E a competitiei, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Pauza. Scorul este 0-1 pentru Dnerp Dnepropetrovsk, dupa ce Rotan a inscris in minutul 38. _ _ _ _ _ Minutul 28. Dnerp Dnepropetrovsk inscrie primul gol al serii, prin Rotan. Scorul este 0-1 pentru Dnerp.

Rezultatele serii in Europa League. Toate meciurile din grupele competitiei

Pandurii Targu-Jiu a debutat joi seara in grupele Europa League, gorjenii fiind invinisi de Dnepr, cu scorul de 1-0.

Pandurii Tg. Jiu a fost invinsa de Dnipro la debutul in grupele Europa League, scor 0-1

Pandurii Tg. Jiu a pierdut meciul disputat la Cluj cu Dnipro Dnipropetrovsk in prima etapa a grupei E din Europa League, scor 0-1. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 38, atunci cand capitanul.

Pandurii debuteaza in Liga Europa

Joi seara, Pandurii intra in grupele Liga Europa, avand primul meci cu Dnepr Dnepropetrovsk. Partida are loc de la ora 20:00, live text pe onlinesport. ro, fiind televizata de ProTV.

Parteneriat intre Asociatia Vasiliada si Politia municipiului Targu Jiu

Asociatia Vasiliada - filiala Targu Jiu, patronata de Mitropolia Olteniei, a incheiat un parteneriat cu Politia Municipiului Targu Jiu, prin care reprezentantii Politiei si-au aratat disponibilitatea de a se implica in actiunile sociale si de informare care vin in sprijinul beneficiarilor asezamantului social.

Primaria Targu Jiu va incasa Zeci de miliarde de lei de pe urma mall-ului

Eci de miliarde de lei vechi urmeaza sa intre in contul Primariei Targu Jiu, in urma achitarii taxei pentru autorizatia de constructie a mall-ului.

Un soldat de la unitatea militara din Targu Jiu s-a sinucis cu arma din dotare

Un cadru militar de la unitatea din municipiul Targu Jiu si-a pus capat zilelor. Acesta s-a impuscat cu arma din dotare.

UPDATE Un soldat de la unitatea militara din Targu Jiu s-a sinucis cu arma din dotare

Un cadru militar de la unitatea din municipiul Targu Jiu si-a pus capat zilelor. Acesta s-a impuscat cu arma din dotare.

UPDATE: Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

UPDATE: Militarul care a fost gasit impuscat in cap in incinta unei unitati din Targu Jiu a avut un comportament normal pana la acest tragic eveniment, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al unitatii militare, maior Dorin Dumitru, citat de Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Unitatii militare 01541 din Targu Jiu, maior Dorin Dumitru, ancheta in cazul mortii caporalului Ion Adrian Toader este facuta de Parchetul Militar Craiova, precum si de o comisie numita de comandantul .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )