Libnet.ro
UNICEF

12:45

Panica din cauza virusului Zika. Ce se va intampla la Jocurile Olimpice de la Rio

Antena3 Antena3,
Panica din cauza virusului Zika. Ce se va intampla la Jocurile Olimpice de la Rio

Virusul Zika ameninta serios buna desfasurare a Jocurilor Olimpice de la Rio, din aceasta vara. Australia si Rusia, tari cu delegatii mari, le-au recomandat sportivelor din lot sa evite deplasarea. continuă pe Antena3

Alerta din cauza virusului Zika. 220.000 de soldati au fost mobilizati

EXCLUSIV. Un oficial OMS dezvaluie adevaratul pericol din spatele virusului Zika

Organizatia Mondiala a Sanatatii va crea un comitet international de urgenta care sa analizeze amploarea extinderii virusului Zika, dar si legatura dintre acest virus si cazurile de microencefalie si alte malformatii congenitale neurologice aparute la copiii nou-nascuti.

Pericol pe strada. Ce se intampla in Bucuresti din cauza temperaturilor in crestere

Atentie cand mergeti pe strada si unde va parcati masina! Din cauza temperaturilor in crestere, au inceput sa pice sloiuri de pe stresini, burlane, acoperisuri, terase. Un incident de acest el a fost.

Irina Begu anunta ca nu va juca in Fed Cup din cauza unei accidentari

Irina Begu, convocata de capitanul-nejucator Alina Tecsor pentru partida Romania - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anuntat pe contul oficial de Facebook, faptul ca nu va putea juca, din cauza unei accidentari la genunchi, transmite Mediafax.

Autoritatea Navala Romana: Traficul naval, restrictionat din cauza acumularilor de gheata

Traficul naval in mai multe porturi de pe Dunare, aflate in judetul Constanta, precum si pe caile navigabile ale Canalului Poarta Alba - Midia Navodari, a fost restrictionat de Autoritatea Navala Romana ANR), din cauza acumularilor mari de gheata.

Jay Z poate pierde 20 de milioane de dolari din cauza propriului parfum!

Jay Z si Parlux Fragrances au lansat impreuna pe piata, in anul 2013, parfumul Jay Z Gold, care insa nu a avut succesul scontat pentru ca artistul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale de promovare a produsului. Compania cere acum daune in valoare de 20 de milioane de dolari.

Romania TV - amendata din cauza emisiunilor in care s-a spus ca Regele Mihai a murit

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV cu 25. 000 de lei, din cauza mai multor emisiuni in care au fost facut afirmatii false.

MAE avertizeaza: 28 de tari cu transmitere locala a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra riscului de infectie cu Zika ZIKV) in 28 de tari si recomanda celor care au calatorit recent in aceste zone si prezinta simptome comparabile cu cele generate de aceasta infectie sa se adreseze medicului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

MAE a publicat lista tarilor in care exista riscul de contactare a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista tarilor in care exista riscul de infectie cu virusul Zika ZIKV) si sfatuieste cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in aceste zone sa foloseasca masuri de protectie impotriva intepaturii tantarilor.

Romania este reprezentata de 22 de sportivi la Jocurile Olimpice de Tineret

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat componenta delegatiei Romaniei la cea de-a doua editie a Jocurilor Olimpice de Tineret, care va avea loc in perioada 12 - 21 februarie, in Norvegia, la Lillehammer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )