Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

Adevărul Adevărul,
Papa isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc si-a luat marti o zi de odihna binemeritata, dupa o zi dificila de sosire la Rio de Janeiro, in timp ce sute de mii de tineri sunt asteptati pe plaja Copacabana pentru deschiderea oficiala a Zilelor Mondiale ale Tineretului, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Papa Francisc isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc si-a luat marti o zi de odihna binemeritata, dupa o zi dificila de sosire la Rio de Janeiro, in timp ce sute de mii de tineri sunt asteptati pe plaja Copacabana pentru deschiderea oficiala a.

Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia.

Papa Francisc efectueaza prima sa vizita in strainatate, chiar pe continetul sau de origine, El urmeaza sa participe la Ziua Mondiala a Tineretului in Brazilia, informeaza b1. ro. Papa va vizita tara catolica cea mai populata din lume, cu 120 de milioane de adepti. Suveranul Pontif este mult asteptat de brazilieni, apreciindu-l pentru simplitate si pentru atentia sa pentru cei saraci. Papa vine aici in misiune pastorala. Mesajul sau se va concentra asupra problemelor cu care ne confruntam cu .

Papa Francisc incepe luni prima sa vizita in strainatate. Este asteptat in tara cu cei mai multi catolici din lume

La cinci luni de la intronizarea sa, Papa Francisc incepe prima sa vizita in strainatate pe continentul sau de origine, America Latina, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului. Simplitatea Papei Francisc, atentia sa pentru cei saraci si pragmatismul sau au trezit mari asteptari printre credinciosi care il asteapta cu sufletul la gura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )