Libnet.ro
UNICEF

08:45

Papa Francisc isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

B1 B1,
Papa Francisc isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc si-a luat marti o zi de odihna binemeritata, dupa o zi dificila de sosire la Rio de Janeiro, in timp ce sute de mii de tineri sunt asteptati pe plaja Copacabana pentru deschiderea oficiala a. continuă pe B1

Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia.

Papa Francisc efectueaza prima sa vizita in strainatate, chiar pe continetul sau de origine, El urmeaza sa participe la Ziua Mondiala a Tineretului in Brazilia, informeaza b1. ro. Papa va vizita tara catolica cea mai populata din lume, cu 120 de milioane de adepti. Suveranul Pontif este mult asteptat de brazilieni, apreciindu-l pentru simplitate si pentru atentia sa pentru cei saraci. Papa vine aici in misiune pastorala. Mesajul sau se va concentra asupra problemelor cu care ne confruntam cu .

Papa isi ia liber pentru a doua zi de vizita in Brazilia, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc si-a luat marti o zi de odihna binemeritata, dupa o zi dificila de sosire la Rio de Janeiro, in timp ce sute de mii de tineri sunt asteptati pe plaja Copacabana pentru deschiderea oficiala a Zilelor Mondiale ale Tineretului, relateaza AFP.

Papa Francisc isi incepe prima sa vizita in strainatate, in Brazilia

Papa Francisc efectueaza prima sa vizita in strainatate, chiar pe continetul sau de origine, urmand sa participe la Ziua Mondiala a Tineretului in Brazilia. Papa va vizita tara catolica cea mai populata din.

Brazilia: Politia a distrus un explozibil inainte de vizita lui papa Francisc

Un dispozitiv explozibil improvizat a fost gasit in biserica Maicii Domnului din Aparecida, Sao Paulo, care urmeaza sa fie vizitata de Papa Francisc, potrivit reprezentantilor Ministerului Apararii din Brazilia.

Papa Francisc incepe luni prima sa vizita in strainatate. Este asteptat in tara cu cei mai multi catolici din lume

La cinci luni de la intronizarea sa, Papa Francisc incepe prima sa vizita in strainatate pe continentul sau de origine, America Latina, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului. Simplitatea Papei Francisc, atentia sa pentru cei saraci si pragmatismul sau au trezit mari asteptari printre credinciosi care il asteapta cu sufletul la gura.

Papa Francisc, invaluit in gaze lacrimogene la prima sa vizita in strainatate

Prima vizita in strainatate a Papei Francisc a inceput cu stangul. Plimbarea Suveranului Pontif prin centrul orasului Rio de Janeiro a generat haos, politistii nereusind sa tina piept manifestantilor care protestau fata de costul de viata ridicat si coruptie. Serviciile de securitate au fost nevoite sa schimbe in ultima clipa programul Papei, acesta fiind nevoit sa urce in elicopter pentru a se deplasa din centrul orasului pana la palat.

Papa Francisc a pledat in favoarea tinerilor si a celor in varsta

Papa Francisc a pledat, luni, in drum spre Brazilia, in favoarea tinerilor, care risca sa ajunga o generatie fara locuri de munca, si a celor in varsta, care sunt adesea ignorati, potrivit.

Papa Francisc a plecat catre Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc, primul Suveran Pontif venit din America Latina, a parasit Roma, luni, cu putin timp inainte de ora 09. 00 ora Romaniei), pentru a merge la Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului, relateaza AFP.

Papa Francisc a plecat catre Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale Tineretului

Papa Francisc, primul Suveran Pontif venit din America Latina, a parasit Roma, luni, cu putin timp inainte de ora 09. 00 ora Romaniei), pentru a merge la Rio de Janeiro, unde va prezida Zilele Mondiale ale.

Armata braziliana a dezamorsat o bomba in zona catedralei unde Papa Francisc urmeaza sa oficieze miercuri o liturghie

Armata braziliana a anuntat, luni, ca a dezamorsat o bomba artizanala in toaleta din parcarea sanctuarului Sf. Maria din Aparecida, statul Sao Paulo, locul in care, miercuri, Papa Francisc urmeaza sa oficieze o.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )