Libnet.ro
UNICEF

19:15

Parlamentul European cere DEZMEMBRAREA companiei Google

Antena3 Antena3,
Parlamentul European cere DEZMEMBRAREA companiei Google

Parlamentul European a adoptat o rezolutie simbolica prin care cere dezmembrarea companiei Google. Europarlamentarii vor ca gigantul american sa isi separe clar motorul de cautare de celelalte servicii. continuă pe Antena3

Google versus Parlamentul European - orice stat din UE poate sa oblige Google sa-si schimbe motorul de cautare

Parlamentul European a cerut statelor membre sa sustina eliminarea barierelor de pe piata digitala din Europa care sa duca la monopol. in cuvinte mai simple, Parlamentul European vrea ca Google sa nu mai fie in pozitie dominanta pe piata si sa nu-si mai promoveze produsele proprii in motorul de cautare.

Parlamentul European discuta proiectul unei posibile scindari a Google. Washington-ul se arata ingrijorat ca lucrurile sunt politizate

Parlamentul European discuta miercuri pe tema unei posibile scindari a Google Inc. astfel incat operatiunile legate strict de online search sa fie separate de celelalte servicii financiare ale companiei. Misiunea americana la UE se arata ingrijorata de discutiile din Parlamentul European si spune ca e important ca procesul de identificare a unor probleme concurentiale sa nu fie politizat.

Parlamentul European pregateste o motiune care propune scindarea operatiunilor Google

Parlamentul European pregateste o rezolutie care ar urma sa separe in Europa businessul de cautare al Google de restul operatiunilor companiei americane. Parlamentul are in plan un numar de solutii pentru a pune capat pozitiei dominante.

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentul European PE) a respins joi o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene, initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentul European PE) a respins joi o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene, initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude.

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene conduse de Juncker

Parlamentul European a respins, joi, motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks. Motiunea a fost respinsa cu 461 de voturi impotriva, 101 voturi pentru si 88 de abtineri. Pentru a putea fi demisa Comisia, motiunea de cenzura ar fi trebuit sa obtina o dubla majoritate: doua treimi din voturile exprimate si majoritatea membrilor PE, adica cel putin 376.

VIDEO. Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu, relateaza B1 Tv.

Maria Grapini a vorbit despre Dan Voiculescu in Parlamentul European: Trag un semnal de alarma cu privire la punerea in pericol a libertatii presei in tara mea

Europarlamentarul PC Maria Grapini a tinut un discurs in Parlamentul European, in care a prezentat situatia lui Dan Voiculescu. Grapini a declarat in fata colegilor sai eurodeputati ca decizia in cazul lui Dan.

Papa Francisc a tinut un discurs in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns, luni dimineata, la Strasbourg, pentru a efectua o vizita la Parlamentul European, unde a tinut un discurs, apoi la Consiliul Europei. Vizita Papei va dura doar patru ore, fiind cea mai scurta.

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European (VIDEO)

Papa Francisc, discurs emotionant in Parlamentul European. in timpul unei vizite de patru ore la Strasbourg, liderul de la Vatican le-a vorbit deputatilor europeni despre valoarea vietii umane si despre necesitatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )