Libnet.ro
UNICEF

00:07

Divergente in PNL cu privire la declaratia privind demisia lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Divergente in PNL cu privire la declaratia privind demisia lui Basescu

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu . continuă pe România Liberă

Puiu Hasotti: Senatorii PNL voteaza declaratia pentru demisia lui Basescu, dar cerem si demisia lui Ponta

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu, cerand insa si includerea unei solicitari privind demisia din functia de premier a lui Victor Ponta, transmite Mediafax.

UDMR nu promite sa sustina declaratia privind demisia lui Basescu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea analizeaza opotunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, urmand sa ia o decizie miercuri dimineata.

Ponta: Coalitia va discuta luni despre o declaratie privind demisia lui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta astazi despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele domniei sale, a spus ieri seara premierul Victor Ponta, la un post TV.

Kelemen: UDMR va analiza oportunitatea declaratiei privind demisia lui Basescu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei, ca Uniunea va analiza oportunitatea unei declaratii a Parlamentului privind demisia presedintelui Traian Basescu, iar o decizie in acest sens va fi luata miercuri dimineata.

Liderii PNL si PDL, in contradictie fata de demisia lui Basescu

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul lider Crin Antonescu cred ca Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte dupa ce numele sau a fost implicat in scandalul dintre fratele sau si Bercea Mondial. Pe de alta parte, democrat-liberalul Catalin Predoiu, omul doi in PDL, spune ca Basescu ar face o mare eroare daca ar renunta la cea mai inalta functie in stat.

Kelemen Hunor, despre propunerea lui Tariceanu privind demisia de onorare a lui Basescu: Pentru faptele fratelui presedintelui nu pot sa acuz presedintele. Nu ne jucam cu astfel de solicitari

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat ca la acest moment nu exista elementele necesare care sa impuna demisia presedintelui Traian Basescu, in urma scandalului in care a fost implicat fratele sau, Mircea, afirmand insa ca minoritatea maghiara va lua o decizie in acest sens miercuri.

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca nu vrea suspendarea lui Traian Basescu si ca adoptarea declaratiei privind demisia presedintelui se va discuta miercuri. Tariceanu a mai spus ca este posibil ca Traian Basescu sa fie chemat in parlament pentru a da lamuriri.

Ponta, la o zi dupa ce i-a cerut demisia lui Basescu: Am facut declaratia cand nu stiam nimic despre ce urmeaza sa se intample in dosar, dar am vazut ca justitia functioneaza

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cere in continuare demisia presedintelui Traian Basescu in contextul scandalului in care este implicat fratele sau, precizand ca asa ar trebui sa procedeze un.

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu/ Comisia pentru aparare il va putea chema pe presedinte pentru lamuriri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere, in care se va discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu.

Ponta: in sedinta de luni a coalitiei se va discuta despre posibilitatea unei actiuni parlamentare privind demisia lui Basescu

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care reprezentantii legislativului sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )