Libnet.ro
UNICEF

11:01

Partea a IV-a. Donald Trump: rituri de punere in scena a puterii

Adevărul Adevărul,
Partea a IV-a. Donald Trump: rituri de punere in scena a puterii

Articolul postat astazi este centrat pe o analiza de continut a discursului din 20 ianuarie 2017,avand ca preambul descrierea ritului din spatele ceremoniei de investire de la Washington. continuă pe Adevărul

Donald Trump, mesaj de forta catre intreaga lume: Dusmanii nostri vor tremura de frica

Presedintele american Donald Trump a inaugurat sambata USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, relateaza AFP si.

Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, cu propulsie nucleara. Cum il descrie presedintele SUA

Presedintele Donald Trump a inaugurat, sambata, nava USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al Statelor Unite, dotat cu propulsie nucleara.

VIDEO Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, un mesaj de 100.000 de tone catre lume

Presedintele american Donald Trump a inaugurat sambata USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, relateaza Agerpres citand AFP si DPA.

Donald Trump acuza New York Times ca a dejucat un plan al SUA de a-l ucide pe liderul Statului Islamic

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o tentativa a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Donald Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza Agerpres.

Donald Trump a lansat critici dure impotriva procurorului general Sessions si a procurorului special Mueller

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, sambata, ca are multe semne de indoiala despre motivul pentru care procurorul general Jeff Sessions si procurorul special Robert Mueller nu investigheaza presupuse ilegalitati comise de Hillary Clinton si James Comey.

Washington Post: Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a vorbit despre campania lui Donald Trump cu ambasadorul Rusiei

Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, a discutat despre probleme legate de campania electorala a lui Donald Trump cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, potrivit unor surse citate de site-ul cotidianului The Washington Post.

Donald Trump Jr. si Paul Manafort au acceptat sa fie audiati intr-o sedinta cu usile inchise de o comisie a Senatului SUA

Liderii Comisiei Judiciare din Senat au ajuns la o intelegere cu primul fiu al presedintelui de la Casa Alba, Donald Trump Jr. , si cu fostul manager al campaniei republicane, Paul Manafort, prin care cei doi au acceptat sa fie intervievati in spatele usilor inchise, inainte de orice audiere publica, tocmai pentru a evita sa fie citati la Capitoliu, relateaza CNN, citata de news. ro.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a aparat inclusiv interesele agentiei de spionaj FSB, inainte de a se intalni cu Donald Trump Jr.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a participat in iunie 2016 la o intalnire extrem de controversata cu Donald Trump Jr. , Jared Kushner si Paul Manafort, dupa ce le-a promis acestora un dosar cu informatii compromitatoare despre democrata Hillary Clinton. Aceasta a negat ca ar avea legaturi cu reprezentantii Kremlinului, dar a aparat timp de opt ani interesele agentiei FSB, dezvaluie agentia Reuters, citata de News. ro.

Cum s-a construit mitul lui Donald Trump

Vedem in acest articol cum a ajuns coafura excentrica a lui Donald Trump un laitmotiv in definirea mitului acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )