Libnet.ro
UNICEF

11:15

Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, cu propulsie nucleara. Cum il descrie presedintele SUA

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, cu propulsie nucleara. Cum il descrie presedintele SUA

Presedintele Donald Trump a inaugurat, sambata, nava USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al Statelor Unite, dotat cu propulsie nucleara. continuă pe România Liberă

VIDEO Donald Trump a inaugurat cel de-al 11-lea portavion american, un mesaj de 100.000 de tone catre lume

Presedintele american Donald Trump a inaugurat sambata USS Gerald Ford, cel de-al 11-lea portavion al flotei americane si primul de ultima generatie cu propulsie nucleara, relateaza Agerpres citand AFP si DPA.

7 luni cu Donald Trump la Casa Alba. Cum a devenit acesta Seriful Americii Profunde (I)

Acest articol trateaza din perspectiva antropologica alegerea lui Donald Trump, devenit cel de-al 45-lea presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Presedintele american, Donald Trump, a desemnat noi ambasadori in Germania si Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a desemnat noi ambasadori in Germania si in Afganistan, a anuntat, joi, Casa Alba.

Prima Doamna a Japoniei a pretins ca nu stie engleza ca sa nu vorbeasca cu Donald Trump. Nu stie nici sa zica hello

Akie Abe, sotia premierului nipon, s-ar fi prefacut ca nu stie engleza pentru a evita o conversatie cu presedintele american Donald Trump. intr-un interviu pentru nytimes. com, Trump a declarat dupa.

Donald Trump acuza New York Times ca a dejucat un plan al SUA de a-l ucide pe liderul Statului Islamic

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o tentativa a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Donald Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza Agerpres.

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de.

Donald Trump Jr. va fi audiat, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA

Donald Trump Jr. , fiul presedintelui american, si fostul sef al echipei de campanie prezidentiala, Paul Manafort, vor fi audiati, miercuri, in cadrul unei sesiuni publice a Comisiei Juridice din Senatul SUA.

Avocata rusa care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. vrea sa depuna marturie in fata alesilor americani

Avocata rusa Natalia Veselnitkaia, care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. in timpul ultimei campanii prezidentiale din Statele Unite, spune ca este pregatita sa depuna marturie in Senatul american.

Donald Trump a lansat critici dure impotriva procurorului general Sessions si a procurorului special Mueller

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, sambata, ca are multe semne de indoiala despre motivul pentru care procurorul general Jeff Sessions si procurorul special Robert Mueller nu investigheaza presupuse ilegalitati comise de Hillary Clinton si James Comey.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )