Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce partide au cele mai mari datorii la RA-APPS

Antena3 Antena3,
Ce partide au cele mai mari datorii la RA-APPS

Partidele sunt datoare la RA-APPS cu peste doua milioane de lei, cel mai mult avand de achitat PER, respectiv 992. 857 lei, reiese din lista debitorilor la aceasta regie aflati in spatiu la 31. 2016 cu. continuă pe Antena3

Business Insider lauda Romania: Iata ce a facut si acum este una dintre tarile cu cele mai mari cresteri economice din Europa

Publicatia financiara The Business Insider lauda politicile fiscale ale Romaniei, mentionand ca reducerea taxelor a transformat tara noastra intr-unul din statele cele ami mari rate de crestere economica din Uniunea Europeana.

Proiect unic la Vaslui: una dintre cele mai mari inchisori din Romania, pictata de zeci de artisti intr-o imensa pata de culoare

Un proiect inedit initiat de organizatorii festivalului Open Camp Vaslui va fi gazduit saptamana viitoare de Penitenciarul Vaslui. Zeci de artisti din intreaga tara vor incerca sa aduca arta dincolo de limitele conventionalului.

Cine are datorii la RA-APPS. Lista, publicata de Guvern

Guvernul a publicat vineri lista debitorilor Regiei Autonome Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), printre acestia numarandu-se partide, societati comerciale, primarii, asociatii si fundatii.

Guvernul a publicat lista rusinii: Cine sunt datornicii catre RA-APPS

Guvernul a publicat, vineri, lista persoanelor juridice care au datorii la Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS). Printre acestea se numara mai multe partide, doua firme detinute de deputatul Sebastian Ghita, dar si trusturi media.

Guvernul a publicat lista datornicilor la RA-APPS

Guvernul a publicat, vineri, lista persoanelor juridice care au datorii la Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS). Printre acestea se numara mai multe partide, doua firme detinute de deputatul Sebastian Ghita, dar si trusturi media.

AVERTISMENTUL oamenilor de stiinta. Populatia are la dispozitie un an pentru se se refugia inainte ca unul dintre cei mai mari vulcani de pe Terra sa erupa

Avertizare fara precedent a savantilor cu privire la eruptia violenta a unui vulcan, potrivit iflscience. com. Acestia anunta ca omenirea are la dispozitie un an pentru se refugia in cele mai sigure.

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar are un secret rusinos

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar Major, din rasa Marele Danez, are o mare problema. Pe cat e de inalt, pe atata este de fricos.

Scandal pe piata asigurarilor! Politele, de 15 ori mai mari (VIDEO)

Polite mai scumpe si de 15 ori si vanzari mai mari la companii de asigurari fara vreo strategie bine pusa la punct. Potrivit specialistilor din domeniul transporturilor, acestea sunt rezultatele politicii.

Cele mai bizare legi ale lumii antice: ce pateau violatorii de animale si cum erau pedepsiti cei care sarutau femei straine

Cele mai vechi coduri de legi care au reglementat infractiunile de natura sexuala au aparut in urma cu peste 3. 000 de ani si prezentau pedepse dintre cele mai bizare pentru infractiuni la fel de controversate.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )