Libnet.ro
UNICEF

15:46

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat

Antena3 Antena3,
Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat. Anul acesta, suma alocata a ajuns la 32 de milioane de lei, valoarea fiind de doua ori mai mare decat cea de anul trecut, arata un studiu realizat de. continuă pe Antena3

Pe ce cheltuie romanii cei mai multi bani

Romanii au platit cel mai mult, in 2016, pe energia electrica, serviciile de telefonie, apa, canal si serviciile de salubritate, arata datele Institutului National de Statistica, potrivit.

Circulatie feroviara intrerupta, in Tusnad. Mai multi brazi au cazut pe calea ferata

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica seara, in zona Tusnad, dupa ce mai multi brazi au cazut peste calea ferata, din cauza furtunii. in cadere, unii au rupt firele de alimentare cu energie electrica.

Mai multi pacienti, transportati cu targa la CJAS Bihor, pentru li se elibera adeverinta de asigurat. Ministrul Bodog a dispus trimiterea corpului de control pentru a face lumina in acest caz

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa dispuna un control la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bihor, dupa ce mai multi pacienti au fost adusi cu targa, pentru a obtine adeverintele necesare tratamentului. Barbatul care s-a ocupat de transportul unor pacienti a afirmat ca informase anterior conducerea institutiei, insa seful Casei Judetene de Asigurari de Sanatate i-ar fi raspuns ca nu-l intereseaza. Pe de alta parte, CJAS spune ca totul a fost regizat.

Liberalii vor bani mai multi de la buget pentru autoritatile locale

Liberalii au stabilit, sambata, cinci prioritati legislative privind administratia publica locala, ce vizeaza, intre altele, cote mai mari din TVA si impozitul pe profit pentru autoritatile locale, ramanerea a 80% din redevente la nivel local si modificarea legii Curtii de Conturi, astfel incat aceasta institutie sa nu mai verifice oportunitatea, ci doar legalitatea.

Carmen Pavel, JInfo Tours: Multi vor sa isi faca singuri vacantele. Vor exista din ce in ce mai multi calatori independenti

Desi mai sunt romani care merg in agentie de turism, tendinta este ca multi turisti sa isi faca singuri vacantele, in special tinerii, spune Carmen Pavel, proprietara J039;Info Tours, care pariaza pe online.

Romanii beau tot mai mult alcool. Ce bauturi prefera

Romanii beau din ce in ce mai mult alcool. Anul trecut, un roman a consumat, in medie, 30 de litri de bauturi alcoolice, din care peste jumatate numai bere, arata cel mai recent studiu al.

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )