Libnet.ro
UNICEF

07:45

Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, ieri, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem ...

UPDATE: Eugen Tomac a precizat ca obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din Romania, aratand ca exista posibilitatea ca incepand de miercuri sa fie infiintate peste 30 de filiale ale Partidului Miscarea Populara, transmite Mediafax. Tomac a mai spus ca partidul este deschis dialogului si nu respinge pe nimeni care sa indeplineasca criteriile de selectie. Ramanem deschisi dialogului tuturor celor interesati. Primim oameni onesti, corecti care pretuiesc munca, a .

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai presedintelui

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, informeaza Mediafax. De asemenea, Tomac a prezent, .

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai ...

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul, transmite Mediafax. La conferinta de presa au participat, alaturi de Tomac, Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Tedor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu si Tomac a declarat ca Miscarea Populara se .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )