Libnet.ro
UNICEF

17:00

Partidul Miscarea Populara si-a desemnat presedinte interimar pentru organizatia de Bucuresti

Antena3 Antena3,
Partidul Miscarea Populara si-a desemnat presedinte interimar pentru organizatia de Bucuresti

Comitetul National de Initiativa al Partidului Miscarea Populara a desemnat-o pe Elenina Nicut presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti a formatiunii. Astazi, 27 iulie 2013, Comitetul National de. continuă pe Antena3

PMP si-a desemnat presedinte interimar pentru organizatia din Capitala

Comitetul National de Initiativa al Partidului Miscarea Populara PMP) a desemnat-o pe Elenina Nicut in functia de presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti a formatiunii, transmit sursele de presa.

Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, ieri, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul.

Cristian Diaconescu la Digi24: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la prezidentiale si europarlamentare

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale si unul dintre fondatorii Fundatiei Miscarea Populara, a anuntat, in emisiunea Impartial, difuzata de Digi 24, ca Partidul Miscarea Populara va avea candidati la alegerile prezidentiale si la cele pentru Parlamentul European. Intrebat daca Partidul Miscarea Populara va avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, Cristian Diaconescu a raspuns: Da, va avea.

Ce spune Boc despre Partidul Miscarea Populara.

Emil Boc a declarat, miercuri, ca Partidul Miscarea Populara este binevenit pe scena politica, daca doreste sa fie un adversar al puterii. Orice voce critica la adresa puterii si orice partid care doreste sa fie un adversar al puterii este binevenit intr-un sistem democratic, pentru ca orice putere care nu are limite tinde sa abuzeze de putere. In acest moment, USL este in plina faza de abuz de putere, prin modul in care se comporta discretionar in spatiul public si orice formatiune este .

Cu ce ochi privesc liderii de dreapta partidul Miscarea Populara

Micile partide de dreapta, Forta Civica si PNTCD, saluta infiintarea noii formatiuni politice girata de presedintele Traian Basescu, Miscarea Populara, pe care o invita la colaborare. PDL a fost singurul partid dreapta care nu s-a aratat la fel de incantat de inscrierea gruparii condusa de deputatul Eugen Tomac, fost membru PDL.

Politic Show: Liviu Dragnea: Primarii nu trebuie sa aiba studii, functionarii da. Primarul nu poate sa linga toate hartiile; Cu ce ochi privesc liderii de dreapta partidul Miscarea Populara; Ce parere au romanii despre Guvern si Parlament

Patru pe un loc la sefia TSD. Fina premierului, un cantaret, un crescator de vipere si un fost olimpic la fizica vor sa ocupe locul lasat liber de. Eugen Tomac ii cere premierului sa-l demita pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Presedintele intermiar al.

Ruxandra Dragomir a fost numita in fruntea Organizatiei de Femei din Partidul Miscarea Populara

Ruxandra Dragomir este noul presedintele al Organizatiei de Femei din Partidul Miscarea Populara. intr-un comunicat al formatiunii, se anunta ca aceasta a fost desemnata in functie interimar. Fosta.

Elenina Nicut, desemnata presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti a Partidului Miscarea Populara

Comitetul National de Initiativa al Partidului Miscarea Populara a desemnat-o pe Elenina Nicut presedinte interimar al Organizatiei Bucuresti a formatiunii. PMP precizeaza ca Nicut este in prezent avo.

Fosta tenismena Ruxandra Dragomir serveste la Miscarea Populara

Fosta jucatoare de tenis, Ruxandra Dragomir, a fost numita vineri in functia de presedinte interimar al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara.

Ruxandra Dragomir, sefa Organizatiei de femei a Partidului Miscarea Populara

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir este presedintele interimar al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )