Libnet.ro
UNICEF

21:00

PASTE 2016. Vesti bune de la meteorologi pentru noaptea de inviere. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Antena3 Antena3,
PASTE 2016. Vesti bune de la meteorologi pentru noaptea de inviere. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Vesti bune de la meteorologi pentru aceasta noapte. Doar cei aflati la munte vor avea nevoie de umbrela pentru a merge la slujba de inviere. Maria Linda are mai multe date despre. continuă pe Antena3

Vesti bune de la meteorologi pentru minivacanta de Pasti. Cum va fi vremea in tara

Vesti bune pentru romanii care isi petrec minivacanta de Pasti in Romania. Urmeaza o usoara incalzire a vremii in cea mai mare parte a tarii, temperaturile pot atinge si 22.

MESAJE DE PASTE 2016. Cele mai potrivite MESAJE DE PASTE, URARI DE PASTE pe care sa le trimiti celor dragi

La fel ca in cazul altor sarbatori, Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti.

PASTE 2016. De ce Pastele catolic si cel ortodox se sarbatoresc la date diferite

Calcularea datei la care crestinii sarbatoresc Pastele tine doua fenomene naturale, unul cu data fixa - echinoctiul de primavara, iar altul cu data schimbatoare - luna plina. Aceasta din urma f.

Vesti bune pentru romani: De Paste, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor ajunge la 23 de grade (VIDEO)

1 Mai aduce de Paste anul acesta vreme frumoasa. Vor fi maxime de pana la 23 de grade celsius. in nordul tarii si la munte, vor fi posibile ploi scurte, iar pe litoral vor fi in jur de 18 grade ce.

RETETE DE PASTE. Cele mai bune RETETE DE PASTE. Cum sa faci friptura perfecta de miel si placinte

Potrivit bucatarilor cu experienta, de pe masa de Paste nu pot sa lipseasca friptura de miel si tarta cu branza dar, intotdeauna cele mai simple preparate sunt si clee mai.

Vesti bune pentru soferi. Politia de Frontiera a dezvoltat o aplicatie on-line care arata timpii de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei

Pentru evitarea aglomerarilor, Politia de Frontiera Romana recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt.

MESAJE DE PASTE 2016. Cele mai frumoase SMS-uri de PASTELE ORTODOX

Credinciosii catolici sarbatoresc Pastele pe 27 si pe 28 martie. Iata ce MESAJE DE PASTE le poti trimite celor dragi: MESAJE DE PASTE. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se.

PASTE 2016. Programul de Paste al supermarketurilor

Marile magazine din Romania au program normal sau prelungit pana vineri 29 aprilie 2016), redus sambata 30 aprilie) si luni 2 mai 2016), si vor fi inchise duminica 1 mai), in.

ANM: Vreme in general frumoasa de Paste. in noaptea de inviere cerul va fi variabil, dar va ploua doar la munte si in Moldova

Vremea va fi, in general, frumoasa in urmatoarele trei zile, in majoritatea regiunilor tarii, doar in Moldova si in zona montana fiind anuntate precipitatii mai consistente, de scurta durata, atat in noaptea de inviere, cat si in zilele de Pasti. Asa a anuntat, vineri, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

PASTE 2016. Ce nu ai voie sa faci in noaptea de inviere

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii, iar in traditia populara sunt cateva superstitii legate de aceasta sarbatoare. Vezi ce nu ai voie sa faci i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )