Libnet.ro
UNICEF

19:00

PASTE 2016. Ce nu ai voie sa faci in noaptea de inviere

Antena3 Antena3,
PASTE 2016. Ce nu ai voie sa faci in noaptea de inviere

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii, iar in traditia populara sunt cateva superstitii legate de aceasta sarbatoare. Vezi ce nu ai voie sa faci i. continuă pe Antena3

PASTE 2016. De ce Pastele catolic si cel ortodox se sarbatoresc la date diferite

Calcularea datei la care crestinii sarbatoresc Pastele tine doua fenomene naturale, unul cu data fixa - echinoctiul de primavara, iar altul cu data schimbatoare - luna plina. Aceasta din urma f.

MESAJE DE PASTE 2016. Cele mai potrivite MESAJE DE PASTE, URARI DE PASTE pe care sa le trimiti celor dragi

La fel ca in cazul altor sarbatori, Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti.

MESAJE DE PASTE 2016. Cele mai frumoase SMS-uri de PASTELE ORTODOX

Credinciosii catolici sarbatoresc Pastele pe 27 si pe 28 martie. Iata ce MESAJE DE PASTE le poti trimite celor dragi: MESAJE DE PASTE. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se.

Vinerea Mare, ziua in care Isus a fost judecat si rastignit. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este o zi de doliu a crestinatatii. Este ziua in care Isus a fost rastignit pe cruce. Randuielile bisericesti ne invata ca astazi nu se fac unele lucruri. Tocmai pentru ca e o zi de doliu, nu se face nici Sfanta Liturghie la biserica.

PASTE 2016. Programul de Paste al supermarketurilor

Marile magazine din Romania au program normal sau prelungit pana vineri 29 aprilie 2016), redus sambata 30 aprilie) si luni 2 mai 2016), si vor fi inchise duminica 1 mai), in.

PASTE 2016. Traditii si superstitii de invierea Domnului. Ce sa faci ca sa iti indeplinesti dorintele

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in editia de sambata a emisiunii Adevaruri Ascunse, realizata de Dana Grecu, ce trebuie sa facem si cum trebuie sa facem in noaptea de.

PASTE 2016. Vesti bune de la meteorologi pentru noaptea de inviere. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Vesti bune de la meteorologi pentru aceasta noapte. Doar cei aflati la munte vor avea nevoie de umbrela pentru a merge la slujba de inviere. Maria Linda are mai multe date despre.

ANM: Vreme in general frumoasa de Paste. in noaptea de inviere cerul va fi variabil, dar va ploua doar la munte si in Moldova

Vremea va fi, in general, frumoasa in urmatoarele trei zile, in majoritatea regiunilor tarii, doar in Moldova si in zona montana fiind anuntate precipitatii mai consistente, de scurta durata, atat in noaptea de inviere, cat si in zilele de Pasti. Asa a anuntat, vineri, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

PASTE 2016. Vinerea Mare, semnificatie si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci astazi

Vinerea Mare sau Vinerea Pastilor, Vinerea Seaca, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a intregii crestinatati pentru ca in aceasta zi a fost rastignit si a murit.

Ce program au RATB si Metrorex in noaptea de inviere

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) si Administratia Metrorex anunta ca vor avea programul prelungit in noaptea de inviere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )