Libnet.ro
UNICEF

07:46

Patriarhia Romana, dezvaluire bomba despre Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Patriarhia Romana, dezvaluire bomba despre Traian Basescu

Traian Basescu i-a atacat pe Klaus Iohannis si Victor Ponta pentru acordul prin care la Bucuresti urmeaza sa fie construita o moschee de catre statul turc. Mai multi politicieni au atras atentia asupra. continuă pe Antena3

Smiley, dezvaluire bomba despre viata amoroasa. A marturisit tot!

Smiley a marturisit, intr-un interviu pentru Viva!, ca in general nu el face primul pas in dragoste si ca este destul de timid in aceasta privinta. Nu prea am timp si nu prea ic.

Decizia iCCJ: Traian Basescu trebuie sa plateasca amenda pentru ca a lezat imaginea romilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul lui Traian Basescu in care acesta contesta decizia CNCD de a-l amenda pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Traian Basescu, la Timisoara: Nu mai am ambitii si obiective personale. Am fost tot ce puteam sa fiu

Prezent la Timisoara pentru lansarea candidatilor la alegerile locale, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca din punct de vedere electoral nu mai are ambitii si obiective personale. Basescu le-a mai transmis PMP-istilor adunati la Sala Capitol sa nu ii creada pe cei care vorbesc in numele lui dupa ce si-au facut o poza cu el.

Traian Basescu ramane cu amenda primita dupa ce a lezat imaginea romilor

Magistratii Curtii Supreme au respins recursul fostului presedintele Traian Basescu la decizia Consiliul National de Combatere a Discriminarii CNCD) care l-a amendat pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi. Atunci, Basescu a declarat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Traian Basescu ne spune care e obiectivul de tara: Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe.

Traian Basescu, la Deva: Europa trece printr-o criza profunda. Este si o criza a neputintei si a demagogiei

Traian Basescu a fost prezent, duminica, la Deva, iar in discursul tinut in fata membrilor Partidului Miscarea Populara, a criticat criza profunda prin care, sustine el, trecea Uniunea Europeana. Fostul presedinte al Romaniei a explicat si de ce nu a renuntat la politica, desi ar fi intentionat sa o faca, dupa incetarea mandatului sau.

Traian Basescu: PSD si PNL isi vor da mana dupa alegeri in consiliile locale si judetene

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca rivalitatea dintre PSD si PNL este doar de fatada, iar dupa alegerile locale cele doua partide isi vor da mana si vor forma majoritati in consiliile locale.

Traian Basescu, previziuni politice: PSD si PNL isi vor da mana dupa alegeri

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca PNL si PSD isi vor da mana dupa alegerile din iunie in consiliile locale si cele judetene, apreciind, totodata, ca aceste doua.

Traian Basescu: Irimescu sa se duca imediat la Parchet. Sunt convins ca sefa DNA Codruta Kovesi il va lamuri

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Achim Irimescu trebuie sa sesizeze Parchetul cu privire la camioanele cu 35 miliarde euro, acesta fiind iresponsabil in momemntul in care a spus.

Traian Basescu, reactie acida cu privire la camioanele cu 35 de miliarde de euro invocate de Irimescu: Sa prezinte probe sau e dezaxat

Traian Basescu a avut o reactie acida la adresa lui Achim Irimescu cu privire la declaratia acestuia potrivit careia are informatii legate de transferul a 35 miliarde euro cu camioane din Romania in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )