Libnet.ro
UNICEF

08:17

Patru romani au fost arestati in Franta pentru furt de cabluri din cupru

Adevărul Adevărul,
Patru romani au fost arestati in Franta pentru furt de cabluri din cupru

Patru romani au fost arestati in noaptea de vineri spre sambata, in momentul in care furau cabluri de cupru in apropierea unei gari a Societatii Feroviare Franceze SNCF), in sud-estul Frantei. continuă pe Adevărul

Beizadele in Turcia. Doi fii de ministru au fost arestati preventiv pentru fapte de coruptie

Fiul ministrului turc de Interne si cel al ministrului Economiei au fost inculpati si arestati preventiv sambata dimineata de catre judecatori din Istanbul in cadrul unui scandal de coruptie care il.

Turcia: Doi fii de ministru, arestati preventiv pentru fapte de coruptie

Fiul ministrului turc de Interne si cel al ministrului Economiei au fost inculpati si arestati preventiv, in aceasta dimineata, de catre judecatori din Istanbul in cadrul unui scandal de coruptie care il afecteaza pe premierul Recep Tayyip Erdogan, potrivit presei internationale.

Bill Gates a fost Secret Santa pentru unul din utilizatorii Reddit

Un utilizator Reddit pe nume Rachel a avut o surpriza placuta cand a deschis cadoul ei de Secret Santa, oferit de catre Bill Gates in mod anonim. Reddit a incercat anul trecut sa realizeze cel mai mare schimb de cadouri sub denumirea de Secret Santa, un fenomen care a luat aploare si la noi in tara, mai ales in mediul corporatist. Anul trecut au fost implicati nu mai putin de 44. 000 de oameni din 130 de tari, iar anul acesta [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )