Libnet.ro
UNICEF

19:31

Patru tinere din Bucuresti, duse la Bistrita pentru prostitutie. Trei suspecti, retinuti

Hotnews Hotnews,
 Patru tinere din Bucuresti, duse la Bistrita pentru prostitutie. Trei suspecti, retinuti

Trei bucuresteni au fost retinuti pentru 24 de ore la Bistrita, fiind banuiti ca au adus in oras patru fete din Capitala pentru a se prostitua. Autoritatile au fost alertate de mama uneia dintre tinere, iar fetele au fost gasite intr-un hotel, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei tineri, retinuti in Bistrita pentru lipsire de libertate si proxenetism: Acestia obligau mai multe femei sa practice prostitutia

Politistii din Bistrita au retinut sambata trei barbati din Bucuresti sub acuzatia de lipsire de libertate si proxenetism. Toata operatiune a pornit dupa ce, sambata, in jurul orei 15. 00, o femeie de.

MIHAI FIFOR: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, a transmis, vineri, ca Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional, fiind deja demarata procedura de extindere a proiectului in intreaga tara.

Serviciul de urgenta 112, schimbat. Ministrul Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Tragedia de la Caracal a dus la schimbarea sistemului 112. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri, ca dispeceratul integrat al sistemului 112 din Bucuresti este functional. incepand de.

Benone Sinulescu, la 82 de ani. Fostul partener al Irinei Loghin a fugit din Bucuresti de teama cutremurelor

Celebrul cantaret a fugit din Bucuresti din cauza cutremurelor. Benone Sinulescu a luat aceasta decizie in urma cu cativa ani buni, moment in care a inceput usor sa renunte la aparitiile televizate. Ce a declarat despre frica ce l-a urmarit o viata si cum se simte acum la noul loc pe care il numeste acasa? .

Patru tinere, tinute cu forta intr-o camera de hotel. Trei barbati au fost retinuti pentru sechestrare si proxenetism

Trei bucuresteni, cu varste cuprinse intre 19 si 29 ani, au fost retinuti de catre politisti pentru lipsire de libertate si proxenetism, in urma sesizarii facute la 112 de catre mama unei tinere obligate s?.

Stirile ProTV: Concluzia unei tinere din Anglia dupa ce a fost la Untold. Mesajul publicat despre Romania

Festivalul Untold a pus Romania pe harta iubitorilor de muzica din toata lumea. Tara noastra a fost promovata masiv pe retelele de socializare de sutele de artisti si bloggeri, fascinati de magia Untold.

Business report: Autostrada Targu Neamt Iasi: patru asocieri din China si Turcia vor sa construiasca prin PPP soseaua rapida din Moldova; incep concedierile la stat: Proiectul pentru reducerea personalului bugetar, postat in dezbatere publica

Gigantul german cu peste 17. 000 de angajati in Romania a angajat un expert pentru restructurare. Compania trebuie sa refinanteze datorii de 200 de mil. euro. Leoni a angajat un expert extern pentru a. Ministerul Finantelor si-a platit doar 6,3% din restante in primele sase luni. Datoriile banesti neachitate la timp arierate) ale bugetului general consolidat s-au.

Cum au reusit autoritatile, in doua saptamani de la cazul Caracal, ce nu reusisera in peste un an de la inaugurarea Centrului Integrat pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti: sa aduca in acelasi loc dispeceratele ambulantei, politiei, jandarmeriei si p

Bucurestiul si judetul Ilfov au, de aproape un an si doua luni, un Centru Integrat pentru Situatii de Urgenta gandit special pentru a aduce in acelasi loc dispeceratele Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, SMURD, ISU Bucuresti-Ilfov, Politiei si Jandarmeriei. Centrul a devenit operational pe 19 iunie 2018, odata cu mutarea acolo a dispeceratelor ISU Bucuresti-Ilfov si SMURD. La scurt timp, si dispeceratul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a fost mutat in centru. Abia la aproape un an si doua luni de la inaugurarea centrului si la doua saptamani de la izbucnirea cazului Caracal, dispeceratele Politiei si Jandarmeriei au ajuns si ele in acest centru, iar centrul se poate numi cu adevarat integrat pentru situatii de urgenta.

Mihai Fifor: Dispeceratul Integrat din Bucuresti este functional

Dispeceratele Politie si Jandarmeriei au fost incluse in cadrul Centrului Municipal Integrat pentru .

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3131 seconds )